Jump to content

ATI for graphics, nVidia for Physx?

goku_dbz

Recommended Posts

μ' επιασε η περιεργια...θα μπορουσα στα win xp sp3 32-bit και στο υπαρχον συστημα να προσθεσω μια 8 ή 9 series για physx? θα 'χω προβλημα με drivers κτλ? το εχει κανει κανεις?

και το κυριοτερο θα εχει προβλημα που θα δουλευει σε 4χ??

στο νετ δεν βρηκα ξεκαθαρες απαντησεις... (μεχρι τωρα τουλαχιστο)

υγ: αν δεν υπαρχει προβλημα, τοτε τι καρτα θα προτεινατε? (με ενδιαφερει πολυ το θεμα ησυχια, καθως και η οσο γινεται χαμηλη καταναλωση)

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Το έχω δοκιμάει εγώ παίδες σε windows 7. 4870Χ2 και 8800gt για PhysX. Λειτουργεί μια χαρά. Το vantage πήρε 3000 και έφτασε τις 20000. Το cryostasis πήρε περίπου 30% πάνω, το mirror's edge δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω. Δουλεύει καλά λοιπόν με μόνη ένσταση ότι κατά καιρούς κάνει κάποιες μπλε οθόνες και είμαι σίγουρος ότι είναι conflict των οδηγών αφού με τη 4870Χ2 μόνο δεν το παουσίαζε ποτέ. Πιθανώς να φταίει και η έκδοση των windows 7 η οποία δεν ήταν η RC 7100. Αυτήν έχω τώρα και ευελπιστώ ότι μέσα στη βδομάδα θα έχω νέες μετρήσεις.

Δηλαδή να δοκιμάσω άφοβα κάτι τέτοιο??Έχω μια 4870 1gb σε maximus formula (x38).

Ti κάρτα θα έλεγε να βάλω?Μια 9600gt είναι καλή?

Στη δική σου περίπτωση (και δική μου) πιο πολύ λέει να καρφώσεις άλλη 'μια από τα ίδια' πάνω και να κάνεις ένα ωραιότατο CF.imho...

Δηλαδή να δοκιμάσω άφοβα κάτι τέτοιο??Έχω μια 4870 1gb σε maximus formula (x38).

αν την εχεις ή βρεις καμια μεταχειρισμενη σε πολυ καλη ευκαιρια, και επισης παιζεις παιχνιδια που υποστηριζουν physx τοτε γιατι οχι?

γενικα να ξερεις οτι οσο πιο καλη ειναι η καρτα που εχεις για το rendering(4870 για σενα) τοσο πρεπει να ανεβαινει και η 2η καρτα για physx....εχει ενα θρεντ εδω δες το!!!

Είναι μια χαρά. Μια 8800gt είναι ακόμα καλύτερη. Και μη βάλεις σε καμμία περίπτωση καμμιά κάρτα τύπου 8400gs. Δεν κάνει για τίποτα. Το λέω επειδή το έχω ακούσει κι αυτό...Το δοκίμασα και η διαφορά με την 8800gt είναι τεράστια. Εδώ βάζοντας μια 9600gt βλέπεις βελτίωση με gtx260 που κάνει ήδη επιτάχυνση physx. Σε ΑΤΙ η βελτίωση είναι ακόμα μεγαλύτερη.

ok tnx.Θα δοκιμάσω πιθανότατα στο μέλλον κάποια μεταχειρισμένη 9600.

Σκεφτομουνα και το cf αλλα όταν είχα δοκιμάσει 2 3870 παλιότερα είχα ξενερώσει με την διαφορά στις επιδόσεις.Απο όταν βγηκε η σειρά 4000 πολλοί λένε οτι έχουνε αλλαξει τα πραγματα με τις επιδόσεις του cf αλλα γενικά πλέον είμαι δύσπιστος με τις "διπλές λύσεις"

Aυριο θα δοκιμασουμε με τον kenzo μια 4870x2(την δικη μου) με μια 9800gx2 (την δικη του να δουμε πως θα παει)

Παρτε μια γευση...

http://img231.imageshack.us/img231/3913/0428.jpg

βαλτε και καμια μπριζολιτσα διπλα να γινεται...

ok tnx.Θα δοκιμάσω πιθανότατα στο μέλλον κάποια μεταχειρισμένη 9600.

Σκεφτομουνα και το cf αλλα όταν είχα δοκιμάσει 2 3870 παλιότερα είχα ξενερώσει με την διαφορά στις επιδόσεις.Απο όταν βγηκε η σειρά 4000 πολλοί λένε οτι έχουνε αλλαξει τα πραγματα με τις επιδόσεις του cf αλλα γενικά πλέον είμαι δύσπιστος με τις "διπλές λύσεις"

Μία 4870 με 2 4870 είναι η μέρα με τη νύχτα. Καμμία σχέση με 3870. Που κι εκεί δηλαδή η μέρα με τη νύχτα ήταν αλλά όχι τόσο έντονα. 9600 πάντως βάλε άφοβα.

@nalamanos: Οι δοκιμές είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Περιμένουμε αποτελέσματα....

Δυπηρηνη καρτα στο 1gb για pshyx πιστευω αν δουλεψουν θα παει πολυ πολυ καλα...

ζηλευω!!! :drool::drool::drool:

ανυπομονω να ποσταρετε αποτελεσματα/εντυπωσεις! θα χει πολυ ενδιαφερον...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.