Jump to content

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ !!!

jimakoZzz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτο που λεει ο τιτλος...να κανουμε ομαδικες αγορες ακομα και για μικροπραγματα ωστε να γλυτωσουμε την τσεπη μας απο την κριση!!!

τι λετε να αρχισουμε με κουτια ανεμιστηρες CATHODE LIGHTS και αλλα τετοια σχετικα με cases!!!

φιλε sirdman εννοούσα να αρχίσουμε με case modding και γενικά ότι έχει σχέση με cases...την παραγγελια την εχω κανει ετς και αλλιως

εγω θελω ενα silverstone raven,να μαζευτουμε να το παρουμε πιο φθηνα!!!

ναι παιδιά να μαζευτούμε...εγώ θέλω 1 θερμοαγώγιμη as ceramique, 1 μπλε βαφή ac ryan 3σίτες black mesh για 12άριδες και θέλω να πάρω και 4γωνιακά sata καλώδια σε πράσινο uv χρώμα.:upside:

ποσο κανουν αυτα που λες?(αναλυτικα αν γινεται)

Γενικα λεω να γραφουμε και ποσο κανουν στο εμποριο και διπλα ενα link αν γινεται...

πρεπει να βρουμε ποιος θα μας κανει καλυτερη τιμη!

εγω λεω να αρχισουμε δοκιμαστικα απο μικροπραγματα οπως ανεμιστηρες και τετοια...

ακομα και για αγορα plexi glass για να φτιαξουμε κουτια επειδι αυτον τον νκαιρο θελω να φτιαξω ενα πλαινο κουτιου

I detect fail. Ομαδικές για πράγματα των 5-10€ δεν αξίζουν τον κόπο. Ομαδικές κάναμε κάποτε συνήθως για να φέρουμε κάτι απ' έξω και να γλυτώσουμε τουλάχιστον μεταφορικά.

Επίσης, jimako, οι ομαδικές θέλουν έναν οργανωτή ο οποίος πρώτα θα καλέσει το κατάστημα για τη δυνατότητα, θα κάνει διαπραγμάτευση και μετά θα ενημερώσει με τιμές και εκπτώσεις. Κατόπιν θα κανονίσει τα πάντα μέχρι τα προϊόντα να φτάσουν σε όλους τους ιδιοκτήτες.

Όπως καταλαβαίνεις είναι και κάτι χρονοβόρο, ποιος θα το κάνει για να γλυτώσει (σιγά μη γλυτώσει) 4-5 ευρώ από ανεμιστήρια κλπ;

Και επισης... ανεμηστηρια υπαρχουν σε 325 διαφορετικες μαρκες και τυπους. Ολο το Lab αμα ρωτησεις, θα βρεις 2-3 ατομα να θελουν την ιδια χρονικη περιοδο το ιδιο ανεμηστηρι. Και οτι ισχυει με τα ανεμηστηρια, ισχυει σχεδον με τα περισσοτερα φτηνα parts.

οκ!

απλως δεν ξερω πως λειτουργει το συστημα...

και οντως δικιο εχετε..

Και για να συμπληρώσω σε αυτό που είπε ο jpavly, οι ομαδικές αξίζουν όταν καλύπτωνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

• Σχετικά υψηλή τιμή. Κάτι που να παίρνει τον μαγαζάτορα να κάνει έκπτωση και να αξίζει την όλη φασαρία με τις ξεχωριστές αποστολές με το ταχυδρομείο ή τις ομαδικές συναντήσεις για να μοιραστούν τα αγαθά. Προσωπικά, αν κάτι κάνει 5 ή 10 ευρώ, θα μπω στο μαγαζί να το πάρω, δεν θα περιμένω να μαζευτούμε 30 άτομα για να το πάρω στα 9 ευρώ.
  • Να το θέλει πολύς κόσμος. Ξεκίνησε μια ομαδική για κάτι πολύ εξειδικευμένο και πες μου πότε θα μαζευτούν 5 άτομα. Πχ πλέξυ για πλαϊνό κουτιού, ποιος έχει όρεξη να κόβει τα δικά του όταν μπορεί να πάρει έτοιμο το μανίσιο πάνελ με 20-30 ευρώ; Και ποιος έχει σέγα για να το κόψει; Και πάει λέγωντας.
  • Να είναι κάτι απλό, ένα προϊόν μόνο του. Ειδάλλως καταντά πολύ πολύπλοκο, να πρέπει να βρεις άτομα για ομαδική όταν το κάθε πακέτο αφορά 2 ανεμιστήρες 120mm, 4 αντάπτορες molex, 1 σύριγγα θερμοαγώγιμης πάστας και 1 chipset cooler. Ποιος θα κάτσει να κάνει όλα τα διαδικαστικά που εμπλέκωνται;

Ψάξε μέσα στο "Τι-Που-Πόσο" για threads που έχουν να κάνουν με ομαδικές αγορές προϊόντων, να δεις και τις επιτυχημένες προσπάθειες τι χρειάστηκαν για να εκπληρωθούν και τις αποτυχημένες για να δεις που μπορεί να αποτύχει μια ομαδική.

Δεν πειράζει βρε μην αγχώνεσαι. Καλύτερα να μάθεις τις δυσκολίες μέσα από ένα thread συζήτησης, παρά με τον ζόρικο τρόπο ;)

αποφασησε ΕΣΥ ο ιδιος τι θελεις,ψαξε καποια καλη προσφορα,και μετα ακολουθαν τα βηματα που πολυ σωστα τονισαν οι jpavly & Chosen.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.