Jump to content

E5300 vs E6750

FANISTELROOY

Recommended Posts

φίλε μου ο 6750 είναι σκύλαρος :T: , τον είχα στα 3,6 για 24/7 και ήταν πάρα πολύ καλός και σου το λέω συγκρίνοντάς τον με τον Ε8600 στα 4,2 για 24/7 ;)

και εγω τα ιδια στα 3,2ghz ομως:dance3:

• 3 weeks later...
  • Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Μιας και αναφερομαστε στον Ε6750...τον εχω παει στα 3.2ghz με 1.3125V. Αν μειωσω το ρευμα σε 1.3000V θα πεσουν οι θερμοκρασιες των πυρηνων? Σε load ειμαι σε Core0 51 Core1 52

ποιο προγραμμα ειναι ποιο αξιοπιστο σε θερμοκρασιες? ΗWMonitor ή Core Temp? σε HWMonitor μου λεει 56 56 για τους 2 πυρηνες.

Τον Ε6750 τον εχει παει κανεις πανω απο 3.6?

Οχι. Ειμαι με αεροψυξη. Scythe Mugen.

1 χαρά είσαι....

Για vcore κατέβαζε μέχρι να σου βγάλει λάθη στο orthos...

Για idle είμαι 34-36 (ενεργοποιημένο το heist), στα full γύρω στο 55 αν θυμάμαι καλά.

ΗWMonitor ή Core Temp: και τα 2 καλά είναι

τωρα ειμαι στα 3.4ghz με 1.3250V. Μετα απο πολυωρο τεστ prime95 δεν εβγαλε λαθος. Στα 1.3125V πεταξε 2 φορες μπλε οθονη. Τωρα νομιζω ειμαι καλα.

Προβλημα! Ενω ειχα το pc ανοιχτο και ελειπα απο το δωματιο γυρισα και ηταν κλειστο. Ηταν idle οταν ηταν ανοιχτο. Τωρα δεν ανοιγει με τιποτα.Το λαμπακι της μητρικης ειναι μονιμα ανοιχτο. Καποια στιγμη παει να παρει ρευμα ενας ανεμιστηρας και τα cathode lights αλλα δεν αντιδρα στο τελος!! Διορθωνεται ή ειναι μονιμο? Ελπιζω να μην εχει καει ολο το συστημα! :suicide::suicide::wall::wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.