Jump to content

E5300 vs E6750

FANISTELROOY

Recommended Posts

Θελω να στησω ενα υπολογιστακο με χαμηλο κοστος. Η αρχικη σκεψη ηταν για προβολη ταινιων 1080ρ μονο αλλα ετσι οπως παει το πραγμα ως βασικο θα τον εχω (δειτε την υπογραφη μου).:weep:

Ποιον επεξεργαστη να διαλεξω; ενα καινουριο Ε5300 στα 68€ ή ενα μεταχειρισμενο Ε6750 στα 60€;

Ακουω γνωμες.....

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply
Θελω να στησω ενα υπολογιστακο με χαμηλο κοστος. Η αρχικη σκεψη ηταν για προβολη ταινιων 1080ρ μονο αλλα ετσι οπως παει το πραγμα ως βασικο θα τον εχω (δειτε την υπογραφη μου).:weep:

Ποιον επεξεργαστη να διαλεξω; ενα καινουριο Ε5300 στα 68€ ή ενα μεταχειρισμενο Ε6750 στα 60€;

Ακουω γνωμες.....

φίλε μου ο 6750 είναι σκύλαρος :T: , τον είχα στα 3,6 για 24/7 και ήταν πάρα πολύ καλός και σου το λέω συγκρίνοντάς τον με τον Ε8600 στα 4,2 για 24/7 ;)

Ακουω γνωμες.....

Δεν έχω άποψη για τον Ε6750, αλλά ο Ε5300 είναι πολύ καλός για τα λεφτά που κάνει:

post-10402-1416073981,9702_thumb.jpg

Eνταξει με πεισατε για 5300. Καμια καλη ψυκτρουλα αθορυβη, μικρη και φθηνη; δεν εχω σκοπο να τον παω πανω απο τα 3. Αλλα θελω να τον εχω αθορυβο τον υπολογιστη. Θα μπει σε κουτι midi ή htpc.

αρχιτεκτονική pentium όχι core

[edit]

The Pentium E5300 is based on the Wolfdale core, which is faster than the original Conroe based Core 2s - but it only has a 2MB L2 like the old E6400. The E6400 however ran at 2.16GHz, the E5300 runs at 2.60GHz. In other words, today’s $74 Pentium E5300 is faster than the original Core 2 Duo E6400.
Πηγή

Ζητώ συγγνώμη για το λάθος, προφανώς κάπου κάποτε είχα διαβάσει ότι τα cpu της σειράς 5xxx είναι dual-core pentium ενώ τελικά πρόκειται για wolfdale με λιγότερη cache.

My bad...

Πάντως, βλέπω ότι ψάχνεις κάτι οικονομικό, έχεις σκεφτεί για amd?

Αν πρόκειται για νέα σύνθεση, παίρνεις αυτόν με μια ΑΜ2+ mobo και όταν γουστάρεις αναβάθμιση(και πέσουν και οι τιμές), ρίχνεις και ένα phenomΙΙ πάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.