Boton Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2009 Κλοκαρισμενος ο 720 στα 3,7 η θερμοκρασια του σε load δεν ξεπερνα τους 47 βαθμουνς. Ειπα να δω τι θερμοκρασιες εχει οταν ολα ειναι σε στοκ...Ανοιγω λοιπον το everest και λεει τα εξης: Να πω οτι το μπλοκ ειναι το swiftech gt και η σειρα ειναι στο κυκλωμα ειναι η εξης: αντλια-διπλο χοντρο ψυγειο-cpu-μονο ψυγειο-vga-αντλια. Η αντλια ειναι μια ehein 1000αρα βυθισμενη σε τανκ. Γιατι μου φαινεται υψηλη η θρεμοκρασια του επεξεργαστη? Μηπως να κοιταξω αν παταει καλα το μπλοκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Μάϊος 13, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες σου μεγαλε :fun: Τους Core θα βλεπεις οχι το CPU γενικα. Μεχρι τα 65-70 εισαι καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Μάϊος 13, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Αληθειαα?? Τοτε στα 3.7 ο 720 load εχει στους πυρηνες ~38 βαθμους με 1.5v ρευμα:p Κυριλε τοτε...Eυχαριστω μαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Μάϊος 13, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Μπορω να πω πως οι θερμοκρασιες σου ειναι τρομερες :clap: Κατεβασε λιγο το ρευμα σου και λογικα θα ειναι και πιο χαμηλες οι θερμοκρασιες... Να φανταστεις εγω στον quad μου (402*9@1.31v@Athens:P) σε Load εχω 65-67 βαθμους με τα φανακια στις 1020 στροφες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Μάϊος 13, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Καλως, θα πειραματιστω κιαλλο αυτο ειναι σιγουρο... Ισως να ειναι χαμηλες μιας και παιζω μονο με τους πολ/στες και αφηνω το fsb στα 200. Ενταξει εχεις στην κατοχη σου το πιο θερμο quad και στα επιπεδα που τον εχεις καλα εισαι τελειος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.