Volrath Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2009 Τσίμπησα χθες το προαναφερθέν προϊον, και για όσους ψάχνουν αυτό τον καιρό φτηνό εξ. δίσκο, έχω να πω τα εξής: ΣΥΝ -Είναι ΦΤΗΝΟΣ. Στα 69e αντίστοιχη χωρητικότητας εξωτερικό δύσκολο να βρεις. Ίδια λεφτά με αντίστοιχο εσωτερικό. -Είναι αθόρυβος. ΠΟΛΥ αθόρυβος. Ο εσωτερικός 7200.11 στο case στα πόδια μου ακούγεται. Αυτός που είναι ακριβώς δίπλα μου όχι. (Δεν έχει ανεμιστηράκι το kit). -Μεταφορά απο εσωτερικό->εξωτερικό στα ~25mb/sec. HDtach δεν κάνω μιας και είναι καθαρά backup λύση. -Παρόλο που δεν έχει ανεμιστηράκι είναι αρκετά ψυχρός. -Απλή και στυβαρή κατασκευή (εκτός από την βάση του που είναι από πλαστικό). -Η υποδοχή του ρεύματος είναι ένα απλό βύσμα τύπου "πρόκας". ΄Δεν εχει δηλαδή το χοντρό βύσμα με τα 5-6 pinακια που "παίζουν" μετά από καιρό. ΠΛΗΝ -Πριν το πάρω διάβαζα οτι ενοχλούσε το ledακι που έχει. Μπαρμούτσαλα έλεγα, πόσο να σε ενοχλεί...και όμως. Έχει ένα μπλέ/κόκκινο led για τις ενδείξεις (power/copy κτλ) το οποίο ειλικρινά κάνει για led projector DIY. -Κοντό καλώδιο usb Για τα λεφτά του πολύ δύσκολο να βρει κάποιος κάτι καλύτερο. Άσε που σκέφτομαι να μοντάρω το κουτάκι ώστε το led να κάνει κάνα σχεδιάκι project όταν δουλεύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 13, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Τι δισκους χρησιμοποιει η toshiba αραγε σε αυτη την σειρα, απο οσο ξερω δεν κατασκευαζει δισκους 3.5 ιντσων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάϊος 13, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Παλιά έφτιαχνε και 3.5" δίσκους. Τώρα δεν έχω ιδέα ποιον χρησιμοποιούν. Το κιτ πάντως είναι φτιαγμένο στην Σλοβακία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Μάϊος 13, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Μην μονταρεις το κουτακι γιατι χανεις την εγγυηση :wassat: Για να δεις τι δισκο φοραει ανοιξε το everest και δες στον τομεα sensor τι δισκο φοραει ο toshiba σου Μεγεια και καλοδουλευτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.