Jump to content

Acer Aspire 1700

eliasfot

Recommended Posts

Καλημέρα σας.

Έχω ένα Acer Aspire 1700 το οποίο έχει χαλασμένο :rip:τον ανεμιστήρα που βρίσκετε πάνω από τον επεξεργαστή με την acer δε κατάφερα να βγάλω άκρη και από μια βόλτα που έκανα στην Στουρνάρη δεν βρήκα τίποτα μήπως έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορώ να κάνω ή που μπορώ να βρω ??

Από μια αναζήτηση που έκανα στο φόρουμ βρήκα ότι ο MusicFool είχε πριν από αρκετό καιρό τέτοιο πρόβλημα και βρήκε άκρη αλλά μια και είμαι νέος στο φόρουμ δεν μπορώ να του στείλω pm

Έχω ποστάρει σε λάθος μέρος ο admin ας το βάλει στο Air Cooling ευχαριστώ και συγγνώμη για την ταλαιπωρία

post-12532-1416073972,8311_thumb.jpg

η acer σου είπε οτι δεν το χει διαθέσιμο?

έχεις μια φωτογραφία του μόνο του ή και με τη βάση της ψύκτρας βιδωμένη?

Το σέρβις με έστειλε στην Acer Ελλάς και αυτοί μου είπαν να στείλω μαιλ στη Ιταλία

post-12532-1416073972,8931_thumb.jpg

Και εγω πρεπει να εχω κατι τετοιο απο μια καρτα γραφικων...:whistle2:

Αλλα κανει πολυ φασαρια στο 100%...

Σε ευχαριστώ φίλε μου αλλά από κάρτα γραφικών μάλλον δε θα κάνει. Συνήθως τα πτερύγια από τους ανεμιστήρες αυτούς είναι πλάγια για να τραβάνε η να διώχνουν τον αέρα στην περίπτωση μου θέλω κάθετα για να σπρώχνουν τον αέρα από τον επεξεργαστή προς την ψυκτρα

Όπως και να έχει πάντως σ΄ευχαριστώ:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.