eliasfot Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2009 Καλημέρα σας. Έχω ένα Acer Aspire 1700 το οποίο έχει χαλασμένο τον ανεμιστήρα που βρίσκετε πάνω από τον επεξεργαστή με την acer δε κατάφερα να βγάλω άκρη και από μια βόλτα που έκανα στην Στουρνάρη δεν βρήκα τίποτα μήπως έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορώ να κάνω ή που μπορώ να βρω ?? Από μια αναζήτηση που έκανα στο φόρουμ βρήκα ότι ο MusicFool είχε πριν από αρκετό καιρό τέτοιο πρόβλημα και βρήκε άκρη αλλά μια και είμαι νέος στο φόρουμ δεν μπορώ να του στείλω pm Έχω ποστάρει σε λάθος μέρος ο admin ας το βάλει στο Air Cooling ευχαριστώ και συγγνώμη για την ταλαιπωρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 13, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 η acer σου είπε οτι δεν το χει διαθέσιμο?έχεις μια φωτογραφία του μόνο του ή και με τη βάση της ψύκτρας βιδωμένη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasfot Μάϊος 13, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 η acer σου είπε οτι δεν το χει διαθέσιμο?έχεις μια φωτογραφία του μόνο του ή και με τη βάση της ψύκτρας βιδωμένη? Το σέρβις με έστειλε στην Acer Ελλάς και αυτοί μου είπαν να στείλω μαιλ στη Ιταλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 13, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 η φωτό βγήκε πολύ μικρή.....τι γράφει στο αυτοκόλλητο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasfot Μάϊος 13, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 DC5V 0.43A UDQF2RH01CQU Size(mm): 65 x 65 x 16 Wire Length: 150mm, (3 wires)3-pins connector Αυτά είναι τα στοιχεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 13, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Πρέπει να έχω σπίτι ένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasfot Μάϊος 13, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Μακάρι μακάρι :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 13, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Και εγω πρεπει να εχω κατι τετοιο απο μια καρτα γραφικων...:whistle2:Αλλα κανει πολυ φασαρια στο 100%... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasfot Μάϊος 13, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Και εγω πρεπει να εχω κατι τετοιο απο μια καρτα γραφικων...:whistle2:Αλλα κανει πολυ φασαρια στο 100%... Σε ευχαριστώ φίλε μου αλλά από κάρτα γραφικών μάλλον δε θα κάνει. Συνήθως τα πτερύγια από τους ανεμιστήρες αυτούς είναι πλάγια για να τραβάνε η να διώχνουν τον αέρα στην περίπτωση μου θέλω κάθετα για να σπρώχνουν τον αέρα από τον επεξεργαστή προς την ψυκτρα Όπως και να έχει πάντως σ΄ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.