Jump to content

Ομαδική 'εκδρομή'

YDinopoulos

Recommended Posts

M-16 full auto rental: $25.00/day .ammo: 100 rounds of 5.56 armor piercing ammo at $15.95.

Ak-47 assault riffle rental: No charge. ammo: 100 rounds of 7.62 com block ball ammo at $14.95.

Barrett M-107 .50 cal sniper riffle rental: $55.00/day. ammo: 25 rounds 50 cal armor piercing at $9.95.

RPG rental: $75/day. ammo: 3 standard loads at $200.

Mounted Mini-Gun $450.00 per 30 seconds of sustained fire.

:hehe: εχω λιωσει...δε βγαινω ομως ρε γμτ με το μινιγκαν..με βλεπω σναιπεροκατασταση :hehe:

Δεν υπάρχει καινούριο Μ4 με τέτοιο εξοπλισμό. Απλώς τα ψωνίζεις εσύ και τα βάζεις στην ράγα picatiny κλπ κλπ.

Όπως και να έχει εμείς οι κρητικοί θα πάμε με δικό μας εξοπλισμό, ελπίζω να επιτρέπεται :smoke:

Δεν υπάρχει καινούριο Μ4 με τέτοιο εξοπλισμό. Απλώς τα ψωνίζεις εσύ και τα βάζεις στην ράγα picatiny κλπ κλπ.

Όπως και να έχει εμείς οι κρητικοί θα πάμε με δικό μας εξοπλισμό, ελπίζω να επιτρέπεται :smoke:

το m16 απ οτι ξερω μονο grenade launcher παιρνει απο κατω.

το M4 παιρνει τα παντα

Τα πάντα παίρνουν τα πάντα φίλε μου, το grenade launcher είναι μάλλον το m203.

Τις αραβίδες Μ16 και Μ4 προσωπικά τις λέω "playmobil" εδώ και χρόνια, γιατί πραγματικά τις φτιάχνεις όπως θες :victory:.

παίρνει κωστή και το Μ16 αλλά διαφορετική, το έχω δει σε περιοδικό, plz μη με κάνεις να ψάχνω στη στοίβα..

(Και με το ΑESA ίδια ιστορία είχε γίνει και τελικά ήμουνα σωστός, αλλά πέρασε τόσος καιρός που βαριέμαι να ξαναποστάρω)

Αμα δεν εχεις τι να τα κανεις τα λεφτα ε?Πας εκδρομουλα,ριχνης και καμια ρουκετα! :hehe:

-Μπαμπαααακααα,γινετε να παρουμε και το μινι-γκαν?Ε φανταστηκε πατερα?

-Ειναι ακριβο ρε Θανασακη,θα μας φαει η μανα σου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.