vazelos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2009 Παιδια αγορασα τι συγκεκριμενη οθονη απο το πλαισιο και αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.Ενω η οθονη ειναι full HD (1920χ1080) οταν τη ρυθμιζω σε αυτη την αναλυση δε δειχνει full screen.στην αμως προηγουμενη (1680χ1050) παιζει μια χαρα.Εχω καρτα γραφικων 280gtx και drivers τουσ τελευταιους (185.85 whql)...Στο control panel της NVIDIA στην καρτελα change flat panel scaling η μονη ρυθμιση που λειτουργει ειναι η τριτη use my display's built-in scaling.Οι αλλες και να τισ αλλαξεις γυριζουν αυτοματα στην τριτη....Μπορει καποιος να βοηθησει...Φαναζομαι καποια ρυθμιση ειναι αλλα μαλλον δεν την ξερω....:red:
bekris Μάϊος 15, 2009 #2 Μάϊος 15, 2009 sorry για το spam,αλλά επιζεί είμαι υποψήφιος κάτοχος της συγκεκριμένης μπορείς να πεις εντυπώσεις .... (ακόμα δεν παίζει σωστά θα μου πεις τι εντυπώσεις να γράψεις....)Τεσπα give it a try:help1:
vazelos Μάϊος 15, 2009 Author #3 Μάϊος 15, 2009 Φιλε μου τη ζημια την εκαναν οι τελευταιοι drivers...Εβαλα τους προηγουμενους και ολα ειναι οκ...Τωρα η οθονη εκ πρωτης δειχνει πολυ καλη αλλα την εχω μολις 3-4 μερες και δεν εχω προλαβει να δω ουτε μια ταινια αλλα ουτε και κανενα παιχνιδι...Πιστευω μεσα στο σκ να ειμαι ετοιμος και να εχω καλυτερη αποψη...Θα ενημερωσω...
vazelos Μάϊος 25, 2009 Author #6 Μάϊος 25, 2009 Παιδια συγνωμη αλλα το ξεχασα εντελως... Λοιπον οι οθονη εχει πολυ καλη απεικονιση χρωματων,αποδιδει αρκετα καλα το μαυρο στις ταινιες,στα παιχνιδια ολα μια χαρα και γενικως νομιζω οτι στα λεφτα της,με 0 Pixels εγγυηση ειναι εξαιρετικη επιλογη... Αν χρειαζοσαστε καποια πιο συγκεκριμενη πληροφορια ρωτηστε οτι θελετε...
bekris Μάϊος 26, 2009 #7 Μάϊος 26, 2009 Παιδια συγνωμη αλλα το ξεχασα εντελως...Λοιπον οι οθονη εχει πολυ καλη απεικονιση χρωματων,αποδιδει αρκετα καλα το μαυρο στις ταινιες,στα παιχνιδια ολα μια χαρα και γενικως νομιζω οτι στα λεφτα της,με 0 Pixels εγγυηση ειναι εξαιρετικη επιλογη... Αν χρειαζοσαστε καποια πιο συγκεκριμενη πληροφορια ρωτηστε οτι θελετε... Καθότι άσχετος με 16/9 οθόνες σε gaming (FPS εάν ασχολήσαι )πως σου φαίνεται ? το μακρόστενο μέγεθος... Πε και κανα αρνητικό.... Τι οθόνη είχες πριν ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.