Jump to content

τι εχετε να πειτε για SHARKOON COLD CATHODE LIGHT

jimakoZzz

Recommended Posts

αν πατησεις πανω της θα τη δεις σε μεγαλο μεγεθος...φαινονται και οι λαμπες αλλα και πως φεγγουν οι λαμπες τα παρελκομενα οπως σωλινακια υδροψυξης...

αυριο μπορω να βγαλω καλυτερες μιας και το pc δεν ειναι δικο μου αλλα ενος φιλου

αυριο μπορω να βγαλω καλυτερες μιας και το pc δεν ειναι δικο μου αλλα ενος φιλου

Η φωτογραφία είναι μια χαρά αυτό που θες να μας δείξεις το δείχνεις μια χαρά ;)

:)

Sharkoon για UV (πακετο απο eshop 4 αδα 11€)

Μπλε AC RYAN απο πλαισιο (οι 2 στα 9 € last time I checked)

Κοκκινο (και οχι ροζ) Revoltec απο Eworld (οι 2 ,τιμη δεν θυμαμαι και το σαητ ειναι οφ)

καλες οι λαμπητσες αλλα δεν ξερω αν θα εβαζα στο haf μου την σπανε τα καλωδια τους

εγω δεν εχω uv αντικειμενα και τετοια οποτε περνω τι αλλες(cathode lights)

ΝΑΙ ακριβώς αυτό σου είπα και εγώ σε προηγούμενο μου post :hehe::hehe::hehe::hehe:

ναι!!!

βεβαια λες να παρω μια μπογια uv και να παρω και τετοιες λαμπες η δεν αξιζει και θα εχω προβληματα οπως ανοδο θερμοκρασιας?

ναι!!!

βεβαια λες να παρω μια μπογια uv και να παρω και τετοιες λαμπες η δεν αξιζει και θα εχω προβληματα οπως ανοδο θερμοκρασιας?

Αν πάρεις μπογιές και βάψεις μερικά σημεία του κουτιού σου , κάρτες μητρική μνήμες και λοιπά παίζει να μην στα δέχονται για RMA μετά αν είναι βαμμένα οποτε...

Για θερμοκρασίες δεν παίζει πρόβλημα.

Εσύ κανονίζεις ;)

:)

η παραγγελια έγινε για e-shop...

τώρα περιμένουμε και θα σας πω εντυπώσεις και άμα έινια θετικές πάλι καλά αλλα άμα είναι αρνητικές πάνε στο παζάρι:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.