Jump to content

τι εχετε να πειτε για SHARKOON COLD CATHODE LIGHT

jimakoZzz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ενδιαφερομαι να παρω CATHODE LIGHT για το pc!

Βρηκα αυτα εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804233 σε καλη τιμη πιστευω αλλα το χρωματακι με προβληματιζει!

Για πειτε μου εσεις οι εμπειροι αν ειναι οντως καλη τιμη ή αλλιως προτεινετε τπτ!!!

εχω ενα τετοιο σετ σε μπλε παρα πολυ καλες για τηντ τιμη τους.βεβαια εμενα ειναι μπλε και δεν τις χρησιμοποιω πια...το μονο κακο που εχουν ειναι τα πολλα καλωδια

βασικά και εγώ μπλε θέλω αλλα δεν έχει το e-shop...και δεν θέλω να δώσω και πολλά λεφτά...

δηλαδή αξίζει να περιμένω?

στην ίδια τιμή λες να είναι?

το μπλε που έχεις είναι μπλε μπλε η μοβ?

ειναι ας πουμε μπλε φωσφοριζε...

δες μια φωτο οσο καλυτερη μπορουσα να τη βγαλω

post-10567-1416073972,8683_thumb.jpg

πολύ ωραία φαίνεται...

30cm είναι από όσο ξέρω!

είναι best buy η μου φαίνεται?

Στα λεφτά που τις έχουν είναι πολύ καλές;)

Και εγώ έχω ένα τέτοιο σετάκι αλλα είναι UV.

:)

τι διαφορα έχει το uv από αυτές?

έχετε να μου προτείνεται tpt καλύτερο?

Και νομιζω οτι οι uv θα ειναι πιο ωραιες...Οι uv απλα σου κανουν αλλα parts

του υπολογιστη να φωσφοριζουν οταν ομως και αυτα ειναι uv.

Πως κανει το black light με τα ασπρο.

Φαντασου λοιπον να εχεις πχ καποια καλωδια uv στο pc σου και η λαμπα αυτη

uv να τα κανει να φωσφοριζουν ιδιαιτερα.

βασικά και εγώ μπλε θέλω αλλα δεν έχει το e-shop...και δεν θέλω να δώσω και πολλά λεφτά...

παντως πιστευω αν φερεις μια βολτα στη στουρναρη,θα βρεις αυτο που θες.ειναι και αλλα μαγαζια.λιγο ψαξιμο θελει.

Γενικα οι χρωματιστες?? Αυτες απλα δινουν ενα συγκεκριμενο χρωμα στο

εσωτερικο του κουτιου σου. Το αν φωσφοριζουν ή οχι θα στο πει καποιος

που τις εχει χρησιμοποιησει.

όταν βγούν τα καινούρια και το δει κάποιος ας μου στείλει ένα pm να πάω να τις χτυπήσω!

Αν δεν έχεις αντικείμενα μέσα στον υπολογιστή που είναι uv δεν παίρνεις uv γιατί πολύ απλά θα δεις μια λάμπα μον που δεν βγάζει φωτεινότητα όπως η cathode που θες να αγοράσεις.

Μην το ψάχνεις τρελά με τις λάμπες αυτές που μας έδειξες είναι μια χαρά εγώ σου προτείνω να τις πάρεις μόλις τις φέρει το e-shop.

:)

εχω και9 απο τις black light πραγματικα πολυ πιο ωραιες απο τις μπλε αν εχει αντικειμενα που ειναι uv active...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.