Jump to content

Περιεργα Restart πλζ ριξτε μια ματια

timos1416003210

Recommended Posts

οι οδηγοι δν φταινε γτ και με τους 9,4 κλεινει και με τους προηγουμενους παλι εκλεινε

σρυ για τον νοομπισμο αλλα το event viewer που θα το βρω?

μεσα στο administrative tools του control panel εχει ενα εικονιδειο που λεει event viewer

μπες μεσα και τσεκαρε σε διαφορες καρτελες οπως applications , system κλπ τι μηνυμα βγαζει οταν κλεινει το μηχανημα.

Δηλαδη δες τι ωρα θα σου κλεισει και δες τα αντιστοιχα μηνυματα.αν ψαξεις θα καταλαβεις πως δουλευει..

Οσο το οτι βγαζεις τους δισκους και αργει να κλεισει , η κλεινει μετα απο 2ωρες ; πιο πολυ μου μυριζει για τροφοδοδοτικο.

Μηπως καποιος δισκος ειναι χαλασμενος και σου προκαλει προβληματα ;

Το ορθος το ετρεξες και στους 4 πυρηνες ; Δηλαδη οταν ανοιξες task manager και οι 4 πυρηνες ηταν στο 100%?

Εμένα μου φαίνεται για πρόβλημα τροφοδοτικού - ειδικά αυτό που λες μπαίνουν για λίγο μόνο οι ανεμιστήρες...

Τα λοιπά για orthos klp. είναι ευσεβείς πόθοι του overclocker καθώς, είναι έυκολο να βγάζει prime, orthos, 3dmark κλπ. και στα παιχνίδια να την ακούει - δηλαδή αυτά τα benches δε σε καλύπτουν απόλυτα για σταθερότητα.

• 2 weeks later...

Εγω παντως οτι restart και hardlock ειχα πριν κατι βδομαδες ωφειλονταν στην ξαφνικη αναγκη της cpu για παραπανω vcore, μολις το ανεβασα μια ιδεα παραπανω το ρευμα τοτε το συστημα εγινε ξανα βραχοσταβλο, furmark στο xtreme burning mode εβγαζε 2ωρο με 80C max, memtest86 δεν μασαγε, στο orthos blend ομως εφαγε πορτα λιγο πριν κλεισει το 5ωρο, γενικα δεν μου εχει συμβει ποτε να ειμαι σταθερος σε αυτα τα 3 stress test και καποιο game να αρνειται να κρασαρει, εκτος αμα φταιει το ιδιο το game ......

edit : αφου διαβασα και την πρωτη σελιδα πιθανον να εχει απαλεψιες το τροφοδοτικο :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.