Jump to content

Ποιό τροφοδοτικό(ATI 3850 AGP)

marioboni

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κάποια προταση για τροφοδοτικό μπορείται να μου δώσετε?Χρειάζομαι αλλαγή λόγω αναβάθμισης κάρτας γραφικών σε ATI 3850 AGP

λέει πάνω από 450W

δεν θέλω κάτι τρελό απλά αξιόπιστο και όσο γίνεται φθηνό γιατί είναι και παλιο το σύστημα.

Όποιος έχει και κάτι σε μεταχειρισμένο το συζητάμε

Περίπου στα ποσα λεφτά?

Λες φτηνό.. αλλα ποσο φτηνό ?

Υπάρχουν 500άρια από 50~70και ευρώ ..

:)

Κάποια προταση για τροφοδοτικό μπορείται να μου δώσετε?Χρειάζομαι αλλαγή λόγω αναβάθμισης κάρτας γραφικών σε ATI 3850 AGP

λέει πάνω από 450W

δεν θέλω κάτι τρελό απλά αξιόπιστο και όσο γίνεται φθηνό γιατί είναι και παλιο το σύστημα.

Όποιος έχει και κάτι σε μεταχειρισμένο το συζητάμε

ΔΕν γραφεις και απο τι αποτελειται το παλιο μηχανημα??

Υπαρχει πιθανοτητα να μην χρειαζεσαι τροφοδοτικο, εκτος αμα "κουβαλας" το υπαρχον τροφοδοτικο απο pc σε pc την τελευταια 10ετια.

Σε περιπτωση που εχεις βγαλει το 50αευρω και δε το υπολογιζεις πλεον δες τα

PC Power & Cooling Silencer ATX PPCS420X

Enermax PSU EPR425AWT PRO82

(μη σε απασχολει στο ελαχιστο που τα συγκεκριμενα δεν ξεπερνανε τα "ονομαστικα" 450watt)

αποτελείται από AMD Athlon64 3000+ 1.5G μνήμη 2σκληρούς και 2 dvd

το τροφοδοτικό το έχω 5+ χρόνια και είναι 350watt.τώρα για μάρκα δεν ξέρω δεν θυμάμαμαι

αποτελείται από AMD Athlon64 3000+ 1.5G μνήμη 2σκληρούς και 2 dvd

το τροφοδοτικό το έχω 5+ χρόνια και είναι 350watt.τώρα για μάρκα δεν ξέρω δεν θυμάμαμαι

Τρεις πολύ καλές επιλογές...όλες με 80+ bronze. Δεν χρειάζεσαι παραπάνω watt με αυτό το σύστημα, και δεν θα χρειαστείς και στο μέλλον (όσους σκληρούς και να προσθέσεις).^^

SEASONIC ΤΡΟΦ.400W SS-400ET 80plus APFC

HEROICHI ΤΡΟΦ 400W-TE GREEN RET 80plus

Enermax PSU EPR425AWT PRO82

Απλά να αναφέρω για το συγκεκριμένο corsair πως βασίζεται σε ένα παλιό μοντέλο της CWT, και δεν μπορεί να πιάσει την ίδια απόδοση (και θόρυβο) με τα άλλα που αναφέραμε στο thread (όπως και με τα seasonic based corsair της κατηγορίας του). Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως είναι κακό τροφοδοτικό, το αντίθετο μάλιστα. Απλά, για το προφίλ χρήσης του φίλου μας, υπάρχουν πλέον στην αγορά καλύτερες επιλογές imo...:T:

Αν πάντως πράγματι ψήνεται για corsair, ας δώσει το δεκάρικο παραπάνω για το seasonic based 520HX. Το έχω (όπως και το μεγαλύτερο αδερφάκι του, το 620) και είναι καταπληκτικό σε εμφάνιση θόρυβο και cable management...:fun:

Απλά να αναφέρω για το συγκεκριμένο corsair πως βασίζεται σε ένα παλιό μοντέλο της CWT, και δεν μπορεί να πιάσει την ίδια απόδοση (και θόρυβο) με τα άλλα που αναφέραμε στο thread (όπως και με τα seasonic based corsair της κατηγορίας του). Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως είναι κακό τροφοδοτικό, το αντίθετο μάλιστα. Απλά, για το προφίλ χρήσης του φίλου μας, υπάρχουν πλέον στην αγορά καλύτερες επιλογές imo...:T:

Αν πάντως πράγματι ψήνεται για corsair, ας δώσει το δεκάρικο παραπάνω για το seasonic based 520HX. Το έχω (όπως και το μεγαλύτερο αδερφάκι του, το 620) και είναι καταπληκτικό σε εμφάνιση θόρυβο και cable management...:fun:

το 620 πραγματικα αψογο αλλα εχει περιορισμο χρηματων το παληκαρι.

να μη προχωρήσω στο συγκεκριμένο corsair δηλαδή?

τα λεφτά είναι στα 50 πάνω κάτω που θέλω να δώσω

αν έχετε κάτι να προτείνετε σε αυτά τα λεφτά και για τις απαιτήσεις που έχω

να μη προχωρήσω στο συγκεκριμένο corsair δηλαδή?

τα λεφτά είναι στα 50 πάνω κάτω που θέλω να δώσω

αν έχετε κάτι να προτείνετε σε αυτά τα λεφτά και για τις απαιτήσεις που έχω

στο ινσομνια δινει ενα 620 corsair απο πλαισιο στα 60.το τροφοδοτικο το ειχα απλα αψογο και αθορυβο με 5 χρονια εγγυηση.στη θεση σου θα το παιρνα και αν δεν κανω λαθος οσα ειναι hx ειναι η καλη σειρα των corsair.(δεν εχω καμια σχεση με την αγγελια για να μην παρεξηγηθω)

την έχω δει την αγγελία αλλά προτιμώ να πάρω καινούριο.θενκς πάντως

παρήγγειλα τελικά το corsair που έγραψα παραπάνω

την έχω δει την αγγελία αλλά προτιμώ να πάρω καινούριο.θενκς πάντως

παρήγγειλα τελικά το corsair που έγραψα παραπάνω

αυτο που σου ειπα δλδ:p με γειες

μου στείλανε μέιλ και δεν υπάρχει πλέον...τόσο ψάξιμο κι έφαγα άκυρο!

άντε μέχρι 60 τα δίνω

Εγώ Enermax σου προτείνω... Δεν θες και κάτι παραπάνω σε Watt,είσαι μια χαρά!

:)

Και γω προς το enermax κλεινω περισσοτερο φιλος..εγγυηση..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.