Jump to content

κατασκευή κουτιού

labrinea

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα να φτιάξω ένα custom case για το pc μου μιας και δε με καλύπτει απόλυτα κάποιο από αυτά που κυκλοφορούν. Ξέρει κανείς που πρέπει να απεθυνθώ? Σε μαγαζί που κάνει αλουμινοκατασκευές π.χ. ή δε θα ξέρουν μιας και είναι κάτι εξειδικευμένο?

ps: Δεν έχω γνώσεις κατασκεύης παραμόνο θα μπορούσα να δώσω κάνα σχέδιο με τις προδιαγραφές.

Ποιά ακριβώς είναι η ανάγκη που έχεις και δεν σε καλύπτει κανένα από τα δεκάδες κουτιά που κυκλοφορούν στο εμπόριο ;;;;

Θα ήθελα ένα μικρό κουτάκι αλλά τα μόνα που υπάρχουν είναι για micro-atx μητρικές. Αν είναι μεγάλη ταλαιπωρία βέβαια θα βολευτώ με ότι κυκλοφορεί.

πολυ γρηγορΑ παρεδωσες τα οπλα ,γτ δεν προσπαθεις?πιστευω οτι αν βγει κατι ομορφο θα αξιζει ποιο πολυ απο ενα ετοιμο κουτι.

βασικα πρεπει να πιανει πολυ το χερι σου και να εχεις πολυ χρονο...καλυτερα να πας σε κατι ετοιμο...σιγουρα θα υπαρχει κατι που θα σε ικανοποιει

Θα ήθελα ένα μικρό κουτάκι αλλά τα μόνα που υπάρχουν είναι για micro-atx μητρικές. Αν είναι μεγάλη ταλαιπωρία βέβαια θα βολευτώ με ότι κυκλοφορεί.

Μικρό κουτάκι λέγοντας εννοείς.... ;;;

Τί θα βάλεις μέσα ;;;

Κάτι σε 35cm x 35cm x 25cm στο περίπου. Δλδ να χωράει μόνο τα απαραίτητα κι ας είναι λιγάκι στριμωχτά.

Ένα atx m/b, ένα τροφοδοτικό 19cm x 15cm x 8.6cm, ένα σκληρό δίσκο, ένα optical drive, ψηλή ψύκτρα για το cpu (16cm) και κάρτα γραφικών να χωράει και καμιά μακριά. Έχω στο μυαλό μου ένα τέτοιο orientation http://www.nzxt.com/products/panzerbox/ δλδ το τροφοδοτικό πλάι στις κάρτες.

με 35 χ 35 διαστάσεις που θέλεις δεν περιμένει κανένας να θέλεις να βάλεις full atx εκει μέσα

με 35 χ 35 διαστάσεις που θέλεις δεν περιμένει κανένας να θέλεις να βάλεις full atx εκει μέσα

Ναι αλλά χωράει:D Π.χ. ένα που μου άρεσε πολύ http://www.lian-li.com/v2/tw/flashpage/v351/ θα χωρούσε atx με διαφορετική εκμετάλλευση του χώρου. Τα atx είναι 31cm x 25cm.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.