Trooper Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2009 Γεια χαρά σε όλους,Σκέφτομαι εδω και καιρό να πάρω μια videocamera HD. Το θεμα μου ειναι οτι γενικά δε χρησιμοποιώ videocameres οποτε θα ήθελα να ειναι μια μικρούλα σε μέγεθος, να τραβάει καλό video χωρίς να έχει 1000 ρυθμίσεις και πιθανότατα να μην έχει κασέτα ή DVD για να γράφει άλλα μνήμη.Εχει υπόψιν του καποιος να προτείνει κάτι?Οσο για την τιμή, δε την κοιτάω προς το παρόν, αλλά δε θέλω να ξεφύγω και πολύ.Ευχαριστώ,troop Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 12, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 http://www.camcorderinfo.com/content/Canon-Vixia-HF100-Camcorder-Review-35094.htmHF100Παιρνει καρτες SDHC, απο τις πιο φτηνες, απο τις πιο μικρες που κυκλοφορουν με φοβερη ποιοτητα εικονας.Αν θες με ενσωματωμενη μνημη υπαρχει και η HF10.Δες και την HF200.http://www.camcorderinfo.com/ratings.php# Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Μάϊος 12, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Μμμ πολυ ενδιαφέρουσα πρόταση, φαινεται πολυ καλη καμερούλα. Η ΗF10 εχει και τα 16GB μνήμη που δινει 2 ώρες σε full quality που νομίζω ειναι αρκετά. Βέβαια εχει και ~130 ευρώ παραπάνω. Αυτο που λέει και στο review ειναι για τη δυσκολία επεξεργασίας των AVHCD αρχείων. Ξέρεις κάτι για αυτό ? Ευχαριστώ πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosaid Μάϊος 12, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Οι κάμερες που αναφέρθηκαν έχουν πολύ κακή απόδοση σε καταστάσεις με χαμηλό φωτισμό όπως απόγευμα μέσα στο σπίτι.Αλλά γενικότερα σε φως τραβάνε ωραιο βίντεο .Θα σου πρότεινα να πας σε ένα μαγαζί και να τις δοκιμάσεις σε καταστάσεις που αλλάζει το φως, να δεις πως ανταποκρίνονται και να δεις αν σου ταιριάζουν .Τα avchd είναι δύσκολα να τα μοντάρεις.Είναι βαριά και ανοίγουν από premiere cs4 / vegas και ίσως (δεν είμαι σίγουρος) fcp. Εγώ προτιμούσα (φτιάχνοντας ιντερνετικά βίντεο) πρώτα να τα μετατρέπω και μετά να τα μοντάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 12, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Τα AVCHD οντως ειναι βαρυ και ηταν δυσκολο να δουλευτει πριν κανα χρονο.Αλλα τωρα με ολα τα προγραμματα λειτουργει αψογα. Εχω δοκιμασει Sony Vegas, PowerDirector, Corel Videostudio και Pinnacle Studio και ολα λειτουργουν αψογα. Ακομα και το ConvertXtoDVD δουλευει χωρις προβλημα.Προσωπικα δεν θα εδινα 100 ευρω παραπανω για εσωτερικη μνημη οταν μπορω να παρω καρτες των 8-16GB με 10-20 ευρω.Οντως το οτι δεν τραβανε καλα στο σκοταδι και σε χαμηλο φωτισμο ειναι μια αληθεια. Αλλα δυσκολα να βρεις κατι σε αυτη την τιμη που να τραβαει καλα σε τετοιο περιβαλλον αν και νομιζω αν ενεργοποιησεις το φαναρακι/φακο που εχει η καμερα διπλα στον οπτικο φακο τραβαει καλα.Αυτο το τραβηξα στο με την HF100:http://www.youtube.com/watch?v=m7S8MM9HWYUΓενικα λεω να διαβασεις τα reviews στο www.camcoderinfo.com και να δεις τα βιντεο στο www.vimeo.com που υπαρχουν τραβηγμενα με ολες τις καμερες για να εχεις αποψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Μάϊος 12, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Τα review τα διάβασα και είδα και videakia απο το αλλο το site Ειδα οτι έχει βγει νεότερο μοντέλο, το HF200, στην ίδια τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.