GoMaR Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2009 Πολλες καλημερες.. Λοιπον μπαινω στο ψητο γιατι θα το σπασω κ μετα θα χρειαζομαι λαπτοπ μεχρι πριν κανω φορματ δεν ειχα κανενα προβλημα.Κανω φορματ περναω αλλη εκδοση λειτουργικου (vista 32 sp1 ultimate) και ολα πηγαιναν ρολοι.Αναγκαστηκα μετα απο 2 μερες ξανα φορματ και ετσι ξαναπερασα το ιδιο λειτουργικο. Ε το θεμα ειναι οτι ολα αρχισαν απο τοτε.Πειραζοντας τα services να κλεισω τπτ να ελευθερωσω και τπτ μνημη ισως εγινε απο εκει το προβλημα.Μα το θεμα ειναι 3 μηχανηματα με ιδιο "πειραγμα" δεν ειχαν προβλημα στο wlan. Οταν λεω προβλημα τι εννοω. Να ανοιγω το ασυρματο , να ψαχνω να βρω δικτυα , να συνδεομαι σε ενα.Μερικες φορες να μη συνδεεται , η οταν συνδεθει (βρισκει κανονικα ip και dns κλπ) μετα απο 1 λεπτο (με το ρολοι) ξεσυνδεεται και τσουπ μετα δε βρισκει ΟΥΤΕ ΔΙΚΤΥΟ!οσες φορες και να πατησω refresh..Δεν ειναι ελλειψη σηματος γιατι επιανα μηνες τωρα απο σιγουρες θεσεις.δοκιμασα 2 σπιτια , δοκιμασα μπαλκονια κλπ κ επισης με αλλο λαπτοπ διπλα να τσεκαρω. drivers εχω περασει ξανα και ξανα.Εχω κατεβασει ολα τα απαραιτητα για wlan και lan απο την ιστοσελιδα της HP. Εχω δοκιμασει να κανω ορισμενα services enabled να δω αν θα φτιαξει.Εχω δοκιμασει 1002 πραγματα και πραγματικα δε βλεπω φως. Ερωτησεις αποριες τωρα : Θα θελα να μου πειτε μηπως ειναι συμπεριφορα χαλασμενης καρτας ( αλλα στα καλα καθουμενα ; ) η επισης θα θελα να ξερω ποια services αφορουν το networking και wlan (δλδ το service dhcp , iphelper , wlan autoconfig ) δε θυμαμαι αλλα σαφως υπαρχουν αλλα να καταλαβετε τι εννοω..δλδ θα θελα να ξερω ποια ειναι να τα κανω enable , να ξερω σιγουρα ωστε να δω τι αλλο φταιει. Επισης σκεφτομαι αν ειναι χαλασμενη να παρω usb ασυρματο.Ποια εχουν την ιδια εμβελεια με το λαπτοπ ; Στο event viewer μου γραφει κατι για browser master browser klp. σαν αυτο : Log Name: System Source: BROWSER Date: 5/10/2009 6:53:08 PM Event ID: 8033 Task Category: None Level: Information Keywords: Classic User: N/A Computer: GoMaR-PC Description: The browser has forced an election on network \Device\NetBT_Tcpip_{C0DFAF1A-3011-4561-92E8-3FC211A11D61} because a master browser was stopped. χρονικα αυτα εχουν εμφανιστει την ωρα που με πεταει.(πχ αυτη την στιγμη δε βρισκω ΟΥΤΕ δικτυο ουτε τπτ) Τι να κανω ; Υπαρχει περιπτωση να φταιει το sp2 ? (σε καθαρο μηχανημα το περασα ) να ξανακανω φορματ ετσι για να δω αν θα φτιαξει ;Ειναι λυση το φορματ δλδ ;αν ειναι δυνατον To laptop μου ειναι το G7020ev της HP εδω ειναι η επισημη ιστοσελιδα της HP με την πληρη υποστηριξη οδηγων και προγραμματων για το λαπτοπ μου. Απο αυτα εχω κατεβασει τα εξης : - Drivers chipset - Drivers graphics ( from intel ) - Driver - Network » Intel PRO/Wireless Drivers for Microsoft Windows Vista » Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC Driver » Broadcom Wireless LAN Driver for Microsoft Windows Vista Αλλα δε χρειαζονται ( audio δεν με ενδιαφερει , εχουν οδηγοι τα βιστα ) Αυτα τα ολιγα.Αν μπορει καποιος μου λεει και κανω δοκιμες η του λεω παραπανω πληροφοριες. Ευχαριστω για τον χρονο σας -= mo0 =- EDIT : απο device manager δινει αυτη την καρτα : broadcom 802.11b/g Wlan Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 12, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Τι να πω ....τα services που αφορούν τα δίκτυα στα Vista δεν τα ξέρω όλα Εγώ θα τα έβαζα πρώτα όλα default αν και είμαι βεβαιος ότι το έχεις κάνει ήδηεδώ έχεις ψάξει; http://www.blackviper.com/WinVista/servicecfg.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Μάϊος 12, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Εμένα το Sony που εχω το κανει αυτο γιατι ο διακοπτης για το WiFi δεν κανει καλη επαφη και κλεινει μονο του καθε τοσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 12, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 Ο θεός σε τιμωρεί που κλέβεις internet από την γειτόνισσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 12, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 λοιπον σας ευχαριστω ολους. ευχαριστω τα παιδια και απο το msn που με βοηθησαν.. επειδη ακρη δεν εβγαζα , κανω φορματ παλι να δω dubber : Θέλω φωτογραφια της Jpavly : θα ξαναπειραξω γιατι , αν δε σκαλισουμε κατι δε μπορουμε.μικροβιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 12, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 μήπως είναι issue με το powermanagement?έχεις δοκιμάσει να του απαγορέυσεις να κλείνει το ασύρματο για εξοικονόμηση ενέργειας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 12, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 αυτο μου ειπε και ο φιλος μου ο φραγμας αλλα δεν υπαρχει τετοια καρτελα.Εψαξα παντου..device manager θα πρεπε να ηταν τελευταια καρτελα.Τπτ.δεν υπαρχει.Ισως ειναι η καρτα δικτυου ετσι και να μην εχει ; ξερω εγω..Τι να πωedit : στο pwroptions που ρυθμιζω για μπαταρια και Plugged in , εκει ηταν maximum performance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Μάϊος 12, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 κλείσε το, βγάλε τη μπαταρία για λίγο και μετά ξαναδοκίμασεδουλεύει στο EEE όταν δε συνδέεται στο ασύρματο (πολύ σπάνια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 12, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 αν κάνεις δεξί κλικ πάνω στην ασύρματη κάρτα/σύνδεση εκεί δεν σου έχει tab για power management?ή μέσα από το device manager?τι να πω... ίδια φάση και ένας φίλος αλλα δεν ξέρω λοιπά στοιχεία και αν το έλυσε ακόμαhp Και εκείνος και του τα σκασε μετά από format Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 12, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 εκανα φορματ , περασα vista 64bit sp1 (μη μου πειτε να περασω sp2 - ειναι χαζο) φορτωνω ολους τους οδηγους απο την HP.προσεκτικα ολα,σε καθε οδηγο και ρεσταρτ , ε τα ιδια *****. βγαζω μπαταρια , βγαζω την καρτα.κουναω λιγο τα καλωδιακια.μπας και , ανοιγω λαπτοπ κανω search ΩΠ επιασε!(γιατι μεχρι προτεινος δεν εβρισκε καν ασυρματο) συνδεομαι σε αυτην που συνδεομουν.γεματος χαρα εγω.παει να κανει identify (βλεπω οτι ειχε δωσει ip ,dns ,subnet και τα σχετικα) και τσουπ με πεταξε!εμ βεβαια μη χαρω και εγω.και τωρα παλι τα ιδια.δε βρισκει τπτ. Δηλαδη τι αλλο να κανω ; μετα απο φορματ.services δε πειραξα.τι αλλο να κανω ; δεν ειναι λογικο να αρχιζω να σκαλιζω και να ψαχνω κλπ. με μια απλη netgear ασυρματη στα 15Ε θα κανω τη δουλιτσα μου η μπα ? χαχααχχααχαχαχαχαχαχαχα...οκ....εντοπισα το προβλημα εχω ασυρματο δικτυο μονο οταν πιεζω το λαπτοπ αριστερα απο το touchepad. αν ημουν κουλος δε θα ειχα ασυρματο τοσες μερες το κερατο μου.....αυτο ειναι παιδια το πιεζα ειχα κανονικα ασυρματο.το αφηνα (ανεβαζα το χερι μου δλδ) εχανα το δικτυο. LOL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 12, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 κάποια καλωδιοταινία της ασύρματης κάρτας δε κάνει καλή επαφή ίσως? άμα βαριέσαι πάντως το άνοιγμα του laptop πάρε με 25ευρώ μια καρτούλα σε usb και καθάρισες moO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 12, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 το θεμα ειναι οτι η πλακετα ειναι κανονικα συνδεδεμενη και φευγουν 2 καλωδιακα απο την wlan.και πανε στο εσωτερικο του λαπτοπ που δε πρεπει να εχω προσβαση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 12, 2009 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 αν το ανοίξεις θα έχεις πρόσβαση......τα 2 καλωδιάκια κουμπώνουν πάνω στη μητρική με τον ίδιο τρόπο που κουμπώνουν στη κάρτα...λογικά κάποιο με κανα κούνημα ή πίεση έχει ξεκουμπώσει ελάχιστα και παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 12, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 με τηλεφωνικη βοηθεια του Φραγμα κατεληξα σε αυτο: επρεπε να φυγω λογω δουλειας και το αφησα ετσι απλως δε μπορω να καταλαβω την συνεχεια γιατι ενω εχω λυσει ολες τις βιδες , δεν ξεκουμπωνει να δω τα εσωτερικα του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 13, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 τπτ δε καταφερα.εβαλα μια ταινια στα καλωδιακα κ κατι να τα κραταει σταθερα , τπτ.τα ιδια...παω για ασυρματη καρτα.σας ευχαριστω ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 13, 2009 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 κάνεις καμιά βόλτα από κορυδαλλό μεριά να σε στείλω κάπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 13, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Για να μη το σπασω , πηγα και πηρα το tp-link 821N που μου προτεινε ο φραγμας και ειμαι ευχαριστημενος. thnx guys Voudas : για να παω κορυδαλλο πρεπει να φτιαξω τη βαλβιδα στο αμαξι πρωτα thnx anyway Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 14, 2009 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 γτ δεν πήρες εσωτερικό να βάλεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 14, 2009 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2009 γιατι ουτος η αλλος θα παιρνα οπωσδηποτε ενα για το HTPC.και αντι να παρω 2 (ενα για το λαπτοπ και ενα για το htpc) πηρα ενα για να δω αν κανει δουλεια και να εχω το περιθωριο να παρω κατι διαφορετικο. και για κατσε , εσωτερικο ομως για ποιο λογο να παρω ; τι θα αλλαξει ; η επαφη των καλωδιων πανω στην PCI? Η μηπως ηταν καμμενη η δικια μου PCI ? αν ηταν καμμενη , δε θα παιζε καθολου και οσο για την επαφη , εχω δοκιμασει 1002 τροπους να δω που ακριβως ειναι , ε τα καλωδια πανω στην PCI δεν ειναι..Ειναι απο αλλου.Το λαπτοπ του πιεζω τελειως αλλου κ αλλου απο την PCI και πιανει. Καποια στιγμη ισως βαλω τη καρτα του αδερφου μου να δω.αν κ η usb καλη φαση μου φαινεται.Τραβαω ενα καλωδιο 5μετρο usb απο το μπαλκονι μεσα και πιανω καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.