jimakoZzz Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2009 Τι εχεται να πειτε για αυτο..? http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=934429 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 11, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 Ίσως να βοηθούσε κανένα link με specs και review μιας και με τα δεδομένα που δίνεις αυτό που βλέπω είναι ένα γλυκούλη handsfree της microsoft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Μάϊος 11, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 αυτα τα sites τα λενε ολα αλλα στην πραξη?(βλεπετε μου το κανανε δωρο και δεν ξερω τι να κανω...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontak Μάϊος 11, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 Το έχω φίλε μου 2 χρόνια τώρα, κρατάει γύρω στις 3 ώρες(συνεχώμενης ομιλίας) και όταν φορτίζει δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς.Από ποιότητα ήχου εγώ το χρησιμοποιό για voip και παίζει αρκετά ικανοποιητικά αλλά σε voip (για awmn) και όχι για pstn γιατί το είχα δοκιμάσει και δεν με ακούγαν και τόσο καλά αλλά αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και δεν είχα ασχοληθεί πολύ για να έχω σαφή συμπεράσματα.Ενα πρόβλημα που είχα είναι όταν πρώτο έβαλα adsl μου είχαν δώσει ένα usb modem και μπερδευόντουσαν τα usb (πρώτη φορά το έπαθα αυτό με usb) και δούλευε ή το modem ή αυτό ανάλογα ποιό άνοιγες πρώτο έπαιζε κιόλας.Σαν συκευή usb το βλέπει και διαλέγεις από τις ιδότητες ήχου που να βγάλεις την έξοδο.Από ήχο γενικά με ακούν και τους ακούω καλά σε επίπεδο δυκτιακό πάλι.Ελπίζω να σε βοήθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Μάϊος 11, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 αρκετα μπορω να πω!αλλος με ανναλογη εμπειρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Μάϊος 11, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 μάλλον...το είπα από την αρχή ότι μου το έχουν κάνει δώρο και απλά δεν ξέρω τι να το κάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Μάϊος 11, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 που το είπες ακριβώς...γιατί δε το βλέπω?στο 3ο μήνυμα από την αρχή...αλλα αυτο ειναι εκτος θεματος και δεν βλεπω που ειναι το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.