Jump to content

Παρακαλώ βοήθεια-κολλήματα με μπλέ οθόνες!!!

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες καλησπέρα!!!Έχω εδώ και λίγο καιρό το εξής πρόβλημα.Εκεί που έπαιζα ωραία και καλά FarCry2 kai WaW άρχιζε ανά συχνά διαστήματα και μου πέταγε μπλέ οθόνες και μου έκανε επανεκκίνηση!επειδή υποπτεύθηκα βλάβη στις μνήμες έβαλα memtest και απο τα 4gb που έχει πάνω η μητρική άφησα για αρχή μόνο την μία μνήμη και έβγαλα τις άλλες 3 μένοντας με 1GB!!!Δοκίμασα να κάνω έλεγχο σε κάθε ένα απο τα modules της μητρικής μου αλλάζοντας κάθε φορά module για να είμαι σίγουρος ότι δεν είναι πρόβλημα της μητρικής!!!Σε κανένα απο τα modules δεν μου βρήκε (σ'αυτό το 1GB) σφάλμα το memtesτ!!!Όταν όμως δοκίμασα να παίξω farcry2 με αυτό το 1GB πάνω μου πετάει στα καλά του καθουμένου πάλι μπλέ οθόνη κ restart!!!Eνώ την αμέσως προηγούμενη στιγμή σε όλα τα socket την δοκιμασα αυτή τη μνήμη δεν μου έβγαλε ούτε ένα σφάλμα!!!Aυτό με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι μάλλον δεν είναι θέμα μνήμης!!!Να σημειώσω κάπου εδώ οτι όταν άρχιζαν να εμφανίζονται αυτά τα συμπτώματα είχα αλλάξει την vga μου και είχα πάρει μια Αlbatron 9600GT και με το που έβαλα τους τελευταίους drivers απο το ίντερνετ άρχισε να μου βγάζει μπλέ οθόνες!!!Δοκίμασα να κάνω format να ξαναπεράσω τους drivers μητρικής και VGA αλλά τίποτα!!!Τα ίδια συμπτώματα ξανα και ξανά!!!Σας παρακαλώ χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας!!!Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει παρακάλώ έχω έρθει σε απόγνωση με αυτές τις μπλέ οθόνες!!!

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!

Το σύστημά μου είναι

Μ/Β: Evga 750i

CPU:E2220 2.4Ghz

Ram:4GB 2x1 OCZ PC2-8500 1066MHZ + 2X1GB GEIL pc2-6400 800ΜΗΖ

VGA:Albatron 9600GT 512mb

HD:wd 160 GB

Λές να είναι θέμα θερμοκρασιών δηλαδή ε?Να κοιτάξω θερμοκρασία κάρτας γραφικών ή μνημών???Θα κοιτάξω άν είναι και θερμοκρασία κουτιού και τα ανεβάζω σε λίγο!Πάντως οι μνημούλες εχουν ενσωματωμένες ψυκτρούλες!!!:crazy:Η αλήθεια είναι πάντως οτι όταν τις ακουμπάω καίνε!!!

οι μπλε οθονες ειναι μονο στα παιχνιδια? βαλε τη παλια σου καρτα να δεις τι γινεται μηπως φταιει η albatron ειτε απο θερμοκρασιες η κατι αλλο?

Λοιπόν παιδιά μέτρησα θερμοκρασίες με το sensorsview και πήρα τις ακόλουθες τιμές!!!

CPU: 55 C

GPU: 46 C

SYS: 35 c (αυτό δεν ξέρω τι είναι)

ΗD: 34 c

Λέτε να είναι πολύ ψηλά???

Υ.Γ. Τις μπλέ οθόνες μου τις βγάζει κυρίως όταν ξεκινάω να παίζω παιχνίδια!!!Αλλά δεν έχει συγκεκριμένες στιγμές!!!

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας!!!

Ωχ ικανό λές να μου βγάζει μπλέ οθόνες ε?Ποιά θερμοκρασία θα έλεγες οτι θα είναι η πιό ιδανική???Φταίει το ανεμιστηράκι της cpu???έχει επάνω το εργοστακιο που είχε απο το box!!!:wall::wall::wall:

Λοιπόν παιδιά επιστρέφω με καποια νεώτερα!!!Έτρεξα πάλι memtest έχοντας κι στα 4slots απο 1GB και μου περνάει όλα τα τεστ με επιτυχία!Την επόμενη φορά που το άνοιξα και ξαναέκανα το memtest μου βρίσκει ένα λάθος!!!Πώς γίνεται όμως να έχω δοκιμάσει κάθε dimm ξεωριστά κιόλας και να μήν μου βρίσκει ούτε ένα λάθος και όταν τις έχω πάνω όλες μαζί να μου βρίσκει λάθος???

ΥΓ. λέτε να είναι πρόβλημα που το δεύτερο σετ δέν είναι 800Μhz αλλά 1066???

Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας και τη βοήθειά σας βρίσκομαι πραγματικά σε απόγνωση!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.