RoananDex Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2009 Καλησπερα σε ολους και ολες θα ηθελα να με κατατοπησετε για να νεο μηχανημα που χρειαζεται μια γνωστη μου τι εξαρτηματα χρειαζομαι αλλα απο οτι μου ειπε θελει τα εξης πραγματα Intel core 2 Extreme Για πειτε να της το βαλω στο συστημα της ή οχι??Το μηχανημα που θελει να αγορασει το χρειαζεται για να παιζει το AION και να κανει 3d studio max.Οσο για την καρτα γραφικων και την μητρικη εχω επιλεξει να της βαλω ASUS αλλα οχι για core i7 που εχω εγω.Φωτηστε με Παρακαλω.
ShadowRunner Μάϊος 11, 2009 #2 Μάϊος 11, 2009 3ds max κανονικά για επαγγελματική χρήση ή για να παίζει που και πού;Ο Intel core 2 extreme είναι επεξεργαστής και νομίζω, δεν είμαι σίγουρος είναι ένας "παλιός" επεξεργαστής και δεν θα τον βρεις πλέον. ας πούνε και οι intelακιδεςδεν μας είπες το σημαντικότερο όμως, το budget που έχει θέσει ως όριο η κοπέλα.Τι μητρική επέλεξες και τι κάρτα γραφικών και λες "asus" ?Πάντως, συγχώρεσε με αν είναι λάθος, μου ακούγεσαι και εσύ λίγο ως πολύ μπερδεμένοςΦιλικά πάντα, Ηρακλής
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.