lefteriz Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2009 Παιδιά καλησπέρα.έπεσε στα χερια μου ενα netbook της DELL με το παραπάνω πρόβλημα. Έβαλα εξωτερικό cd φορτωσα recovery console και εφάρμοσα την παρακάτω λυση αλλά δεν δούλεψεhttp://www.frihost.com/forums/vt-46667.htmlδοκιμάζω safe mode να μπω σαν administrator, και σταματάει στο φορτωση προσωπικων ρυθμίσεων. καμιά λύση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 11, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 Το μόνο που ξέρω να κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να τρέξω ένα LiveCD (πχ BartPE, Hiren's Boot CD ή κανα Linuxάκι) να κάνω backup και μετά φορμάτ. Υπάρχει και μια μικρή περίπτωση τα διάφορα test (πχ memtest), anti virus που έχουν ενσωματομένα να βοηθήσουν στην εύρεση του προβλήματος.Good Luck φίλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάϊος 11, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 Είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα και το μηχάνημα είχε τσιμπήσει ιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάϊος 11, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 το λαπτοπακι φοράει ενα SSD 8GB θα ρωτησω αυτος που μου το δωσε αν ειχε κανα recovery dvd να το επαναφέρω τουλάχιστον στην αρχική κατάσταση. φόρτωσα winternals, τσέκαρα μητρώο, startup δεν είδα να φορτωνει κάτι ύποπτο thanks παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.