Jump to content

XIANFUKE?????

lkspts

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε παιδια επειδή είμαι ακόμα αδαής με τιμές και αγορές απο το διαδίκτυο....τι παιζει με αυτο το σάιτ?

http://xianfuke.com/index.asp

Είναι όλα υπερβολικα ....μα υπερβολικά φθηνα!!!!!!

μιλάμε για το 1 / 5 των κανονικών τιμών!και μεταχειρισμένα ναναι ....

είναι μήπως ρέπλικες?

Πιθανόν να είναι απο αυτα τα ψέυτικα site που κυκλοφορούν στα chain mails.

Εμένα πάντως μια φωτογραφιούλα που έχουν φτιάξει με τις κάρτες που δέχονται δεν με πείθει cards.gif

Τώρα άμα σημαίνει κάτι που έχουν link στην σελίδα τους για αυτο δεν ξέρω αμα λέει κάτι :wassat:

http://www.verisign.org/

Πιθανόν να είναι απο αυτα τα ψέυτικα site που κυκλοφορούν στα chain mails.

Εμένα πάντως μια φωτογραφιούλα που έχουν φτιάξει με τις κάρτες που δέχονται δεν με πείθει cards.gif

Τώρα άμα σημαίνει κάτι που έχουν link στην σελίδα τους για αυτο δεν ξέρω αμα λέει κάτι :wassat:

http://www.verisign.org/

omg.

το tnt logo ειναι απο την εποχη του web 1.

απατεωνιά παιδιά, πω πω... άντε να αγοράσεις κάτι και να μην το πάρεις ποτέ !:bye:

:T:

Ακριβως αυτο !!! Κ οχι μονο. Χρησιμοποιουν trojans ωστε να μπαινουν στα mail σου και να στελνει μηνυμα δηθεν "αγορασα εγω απο αυτο κ ειναι καλο μπλα μπλα"

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ !!!

Εννοείται οτι ειναι καραμουφα....

Ξερεις πολλα online μαγαζια που πουλανε ps3 μαζι με μηχανές?:giveup:

μούφα ξεμούφα (btw η μούφα είναι υδραυλικό εξάρτημα, καμία σχέση με μάπα βλακεία etc:P) βλέπω ότι έχει verisign αλλά και να είχε και άλλες 10 πιστοποιήσεις και πάλι δε θα αγόραζα από εκεί, εκτός και αν ψαχνόμουν για μπελάδες.

Το οτι βάζει μια εικόνα του verisign και ενα link στο site τους δεν νομίζω οτι το κάνει επιβεβαιωμένο,έτσι για να ψαρώνουμε είναι :hang3:

Ναι,αυτο λέω.Στο ψευτοsite απλά έβαλαν την εικόνα που λέει verisign verified και ενα link που οδηγεί στην κεντρική σελίδα του verisign όχι στην σελίδα που επικυρώνει το site :)

Εννοείται οτι ειναι καραμουφα....

Ξερεις πολλα online μαγαζια που πουλανε ps3 μαζι με μηχανές?:giveup:

Ρε παιδιά είναι δυνατόν η aprilia 1000ra 2006 να έχει 1398Ε???!!!:-O:-O:-O

Το οτι βάζει μια εικόνα του verisign και ενα link στο site τους δεν νομίζω οτι το κάνει επιβεβαιωμένο,έτσι για να ψαρώνουμε είναι :hang3:
Το verisign ειναι clickable (δες συνημμένο) ;)
Ναι,αυτο λέω.Στο ψευτοsite απλά έβαλαν την εικόνα που λέει verisign verified και ενα link που οδηγεί στην κεντρική σελίδα του verisign όχι στην σελίδα που επικυρώνει το site :)
Ναι το καταλαβα αναφερομουν στο φιλο Bezdim :p

Άστα να πάνε, δε τη παλεύω πια :crazy:

• 4 weeks later...

deite kai ayto! einai to idio. toy exei malista jefygei kai sto xiafuke.com to anaferei se ena link toy.

A! epipleon to xianfuke.com den anoigei pleon.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.