Boton Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2009 Καθε φορα που ειμαι σε μια σελιδα στο ιντερνετ με τον firefox και θελω να ανοιξωενα λινκ που περιεχεται στην σελιδα αντι να το ανοιγει σε μια νεα καρτελα τοανοιγει σε νεο παραθυρο. Γινεται να το αλλαξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 10, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2009 Ναι αλλα δεν εχει σχεση με τα Windows 7, ο τιτλος ειναι λαθος.Κοιτα τις επιλογες του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Μάϊος 10, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2009 Στα 7 ομως μονο το εχω αυτο το προβλημα...Γιαυτο και ο τιτλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 10, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2009 Έργαλεία - Επιλογές - Καρτέλες από τον Firefox. Ρύθμισε εκεί να ανοιγει καρτέλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollokk Μάϊος 10, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2009 Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.