Jump to content

Τιμές...τιμολογίου για τεχνικούς?

Delijohn

Recommended Posts

Τα ίδια πράγματα λέμε ρε παιδιά από εχθές και ο καθένας το λέει με τον δικό του τρόπο οκ.

Το θέμα είναι τιμές και όχι πτυχία ή κάτι άλλο

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply
Εμείς δεν είχαμε πολλά εργαστήρια.. αυτό να φανταστείς έγινε @ Τεχνολογίες Διαδικτύου. Στην εισαγωγή χαλάσαμε ένα δίωρο για τα τεχνικά μέρη, και μας έδειχνε σε διαφάνειες πως έμπαινε ο pII και pΙΙΙ πάνω στα τότε mobo! :to_pick_ones_nose3:

Ουτε τωρα εχουμε..........Εισαγωγη δεν πατησα και πολυ........Τα 50 ευρω παντως δεν ειναι και τραγικο νουμερο ιδικα αν βαλεις μεσα μετακινησεις.........

Πρωτοετης εδω παντως οποτε δεν ξερω και πολλα....

..... Οι περισσοτεροι αποφοιτοι της σχολης μου εργαζονται αργοτερα σαν τεχνικοι(οι περισσοτεροι στην ιντρακομ)(Τι τους κανουν εκει αμα δεν ξερουν απο τεχνικα θεμτα???) παροτι δεν ειναι αυτη η δουλεια που θα επρεπε να κανουν....

Στο Ceid ειμαι φιλε και εγω (8ο ετος:jump1:) και δουλευω μια 5ετια, εισαι σιγουρος οτι δουλευουν σαν τεχνικοι εκει? Γιατι εγω αλλα βλεπω γυρω μου.

Format και χρηση υπολογιστων δεν σου μαθαινουν στο πανεπιστημιο σιγουρα παντως και δεν ειναι και ο σκοπος του αυτος οπως λεμε εδω και τοσες σελιδες. Οι τεχνικοι κανουν την δουλεια τους και οι μηχανικοι την δικη τους, δεν καταλαβαινω γιατι το κουραζουμε τοσο.

δεν καταλαβαινω γιατι το κουραζουμε τοσο.

Έλα ντε. :)

Το θέμα των τιμών έχει ξεφύγει, για τα υπόλοιπα όποιος ενδιαφέρεται ανοίγει νέο θέμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.