Jump to content

Velvet Assassin

Nephiλiμ

Recommended Posts

Δυόμισι χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του τελευταίου Splinter Cell, και το καινούριο φαίνεται πως αργεί ακόμα.

Όλοι εμείς που διψάμε για ένα νέο παιχνίδι action stealth θα έχουμε την ευκαιρία να… πάρουμε τη δόση μας με το Velvet Assassin.

Mόνο που αντί για τον Sam Fisher θα βρεθούμε στον ρόλο της Αγγλίδας κατασκόπου Violette Szabo, και αντί για την σημερινή εποχή θα μεταφερθούμε στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, με στόχο να σαμποτάρουμε τα σχέδια των Ναζί.

Στο παρακάτω trailer μπορείτε να παρακολουθήσετε νέο gameplay footage από το παιχνίδι, και να δείτε εν δράση την ηρωίδα, καθώς αυτή καθαρίζει τους Γερμανούς με διάφορους stealth τρόπους.

Το Velvet Assassin δείχνει πολλά υποσχόμενο και κυκλοφορεί για PC αυτές τις ημέρες.

sauce

Velvet-Assassin-06.jpg

velvet-assassin-6-12-08-1.jpg

velvet-assassin1_5-13-08.jpg

Official Site

http://www.youtube.com/watch?v=PbePgZVmou8

Εγω ρε παιδιά, εκτός του ότι δε με ενθουσίασε, το βρήκα και αρκετά δύσκολο.

Μιλάμε ότι μετά την εγκατάσταση θα έπαιξα περίπου μισή ωρα, και αν ακόμη στην αρχή του παιχνιδιού, ομολογώ ότι κόλλαγα σε αρκετά σημεία.

Εδω και μια εβδομάδα κάθεται στο σκληρό μου. Θα του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία και μετά μόνο αν βρω χρόνο, θα το παίξω με κανα trainer ισα για να το χαζέψω. Τα γραφικά του δεν είναι κακά και στα intro videos είδα το λογότυπο Physx, που δεν εχω προλάβει να διαπιστώσω πως εφαρμόζονται και σε ποιο σημείο.

Καλουτσικο ειναι αλλα δεν ειναι και τιποτα το εξαιρετικο, το εφτασα σε μια πιστα με κατι καταγωγια οπου πρεπει να σκοτωσεις εναν στρατηγο των ναζι κλπ αλλα το παρατησα οταν βγηκε το Fallout 3:Broken steel

δυστηχως δεν με συγκινει καθολου η ιδεα πλεον να κρυβομαι πισω απο αντικειμενα προκειμενου να φαω καποιον αθορυβα, προτιμω να ερχομαι face 2 face και να τον κανω σουρωτηρι αδιαφορωντας αν θα χτυπησει συναγερμος :yu:

δυστηχως δεν με συγκινει καθολου η ιδεα πλεον να κρυβομαι πισω απο αντικειμενα προκειμενου να φαω καποιον αθορυβα, προτιμω να ερχομαι face 2 face και να τον κανω σουρωτηρι αδιαφορωντας αν θα χτυπησει συναγερμος :yu:

no "thief 2 : the metal age" love ? :p αποσο ξερω τα stats του χαρακτηρα σου επιδεχονται βελτιωση, μπορεις να αυξησεις τα σχετικα με την μαχη ετσι ωστε οσο πιο πολυ το προχωρας το παιχνιδι τοσο πιο εφικτες να ειναι οι τακτικες ραμπο :p

Ε μα αυτο ειναι! Και το mgs4 ετσι το τερματησα , παιζει να καθαρισα οτι απο στρατιωτη κουνιωνταν στο παιχνιδι! Δεν αφησα κανεναν ορθιο! Μιλαμε δεν επαιζα σαν snake αλλα σαν σβαντζενεγκερ στο commando!

Ε μα αυτο ειναι! Και το mgs4 ετσι το τερματησα , παιζει να καθαρισα οτι απο στρατιωτη κουνιωνταν στο παιχνιδι! Δεν αφησα κανεναν ορθιο! Μιλαμε δεν επαιζα σαν snake αλλα σαν σβαντζενεγκερ στο commando!

2 πολυ απλα βηματα που πρεπει να κανεις πριν ξανακατακρεουργησεις αυτο το υπεροχο παιχνιδι, start new game > the boss extreme difficulty, για ξαναδοκιμασε να το παιξεις κομμαντο τωρα .... ΝΟΥΜΠ :p

no "thief 2 : the metal age" love ? :p αποσο ξερω τα stats του χαρακτηρα σου επιδεχονται βελτιωση, μπορεις να αυξησεις τα σχετικα με την μαχη ετσι ωστε οσο πιο πολυ το προχωρας το παιχνιδι τοσο πιο εφικτες να ειναι οι τακτικες ραμπο :p

ναι τα thief τα επαιξα και μου αρεσαν..αλλα οπως ειπα δεν με συγκινει ΠΛΕΟΝ ενα παιχνιδι με κρυφτουλι

ναι τα thief τα επαιξα και μου αρεσαν..αλλα οπως ειπα δεν με συγκινει ΠΛΕΟΝ ενα παιχνιδι με κρυφτουλι

Ναι σε καταλαβα, και εγω δεν ειχα την επιμονη και την υπομονη που ειχα καποτε, ουτε εχω την πολυτελεια να αφιερωσω ολοκληρη μερα για να βγαλω μια πιστα πλεον, αλλα δεν μπορει ο αλλος να θελει μπαμ μουμ σε third person αντι για τακτικες και stealth, assasin γραφει το παιχνιδι απανω οχι max payne, ειναι σαν να προσπαθεις να παιξεις baseball με τους κανονες και τους ρυθμους του mini-golf :p

edit: ματακια δεν εχω καλεεε :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.