Jump to content

Gtx 295 πρόβλημα με τροφοδοτικο η κατι άλλο ?

Spank7

Recommended Posts

Δώσε λίγα παραπάνω στοιχεία. Σε τι σύστημα κάθεται η κάρτα ; Τι λειτουργικό έχεις ;

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Το σύστημα μου :

9550 3.4 watercooled

asus maximum formula

corsair dominator 2x2 gb 1066

wd velociraptor 150gb

pny gtx295

Psu :olympia silverstone 1000w

Μπορείς να δει και το πρώτο post μου

sorry φίλος. με τόσα που ειπώθηκαν ξέχασα ότι εσυ είχες ανοίξει το topic:tomato:

Νομίζω πως μόνο κάποια κουλή ασυμβατότητα μας έχει μείνει. Κι' εγω τη μητρική θα σκεφτόμουν (όπως λες κι' εσυ), και συγκεκριμμένα ενδεχόμενο προβληματικής pci-e θύρας.

Αφού όμως με τις ΑΤΙ παίζει κανονικά, δεν είναι αυτό...

Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Σου εύχομαι να βρείς λύση, και αν βρείς να την postάρεις γιατί έχει πραγματικά ενδιαφέρον.

Παίζει κανονικά με την 4870 η οποία φυσικά δεν θέλει ρεύματα κτλπ.Επίσης κατι τελευτέο οταν την βάζω στην 2η pci express είναι πιο σταθερή απο την 1η που crasharei σε 5 λεπτά

Παίζει κανονικά με την 4870 η οποία φυσικά δεν θέλει ρεύματα κτλπ.Επίσης κατι τελευτέο οταν την βάζω στην 2η pci express είναι πιο σταθερή απο την 1η που crasharei σε 5 λεπτά

οταν βαζεις στην 2η PCI X ποια?την 295 ή την ATi?

οποτε πας Mobo και καρτα για ελεγχο.

ηδη εχεις "ξηλωθει" οπως φαινεται χωρις ουσιαστικο λογο (αγορα PSU)

η κάρτα πήγε για έλεγχο και είναι μια χαρά.

ειπα mobo+καρτα.

δεν θα ειναι πρωτη φορα που υπαρχει ασυμβατοτητα υλικου.

αλλιως βρες μια αλλη μητρικη για δοκιμες-και αν ειναι η μητρικη δωστην,δωσε και το παλιο PSU και παρε κατι αλλο.-

Η μητρική δυστηχώς και να έχει κατι δεν είναι εντός εγύησης πια.Θα δοκιμάσω αλλη να δούμε τι γίνεται

Δοκιμασε να τρεξεις τη cpu σε στοκ συχνοτητες. Κανε και ενα load bios default γιατι δεν ξερεις καμια φορα..

Λοιπόν.Το τροφοδοτικό έχει 2 καλώδια το οποία το κάθε ένα βγάζει ενα 6pin σπαστό με ενα 2 Pin και έτσι γίνεται 8 pin και βγάζει και 1 6 pin.Συνδέοντας λοιπόν την κάρτα με αυτο 1 καλώδιο και τρέχοντας τοσο furmark και 3d mark είται με stock clocks στην cpu η 3.6 με νεράκι στα 2 λεπτά στο 3d mark κόλλαγε και στο furmark stous 75 80 περίπου κόλλαγε επίσης..Έψάξα λιγο το τροφοδοτικό λοιπόν και είδα οτι βγάζει και 2 pci express καλλώδια 6 pin μόνα τους, διλαδί 6 pin το κάθε ένα.Έβαλα λοιπόν το 6πινο το καλώδιο μόνο του και απο κάτω το αλλο καλώδιο που ανέφερα πριν που γίνεται 8 pin 6+2.Σε stock λοιπόν cpu έτρέξε χώρις κανένα πρόβλημα το 3d mark και το furmark σταθεροποιήθηκε κάπου στους 75 χώρις κανένα πρόβλημα.Είπα λοιπόν να γυρίσω πάλι σε 3.6 και στο furmark ανέβαινε και ανέβαινε 95 96 (ενω με stock ήταν 75 ) και κάπου εκέι κόλλησε το ίδιο και στο 3d mark.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.