nkoumo Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2009 Παιδια, το DVD DRIVE (Writer) που εχω οταν δουλευει μουγκριζει!(se Desktop Pc), υπαρχει κανενα στην αγορα που να ειναι οσο γινεταο αθορυβο? Ασ ειναι και Slim. στο λαπτοπ που εχω δεν ακουγεται σχεδον τιποτα.
unstoppable Μάϊος 8, 2009 #2 Μάϊος 8, 2009 Μπορεις απλα να ριξεις την ταχυτητα του με το Nero Drive speed.
_Chris_ Μάϊος 9, 2009 #3 Μάϊος 9, 2009 Το "σφυριγμα" ειναι αναποφευκτο. Σε οσα dvd εχω παρει/δει το κανει. Ισως με αυτο που λεει ο unstoppable να γινεται κατι (δεν το εχω δοκιμασει)Αν σου κανει μπασο θορυβο μαλλον ειναι απο συντονισμο με το κουτι. Οποτε σε αυτην την περιπτωση δοκιμαζεις αλλη θεση ή το πιανεις με βιδες (αν ειναι tools free το κουτι σου) ή παιζεις με τις βιδες (σφιγγεις, ξεσφιγγεις και βλεπεις..).Το δικο μου εκανε σαν κομπρεσερ οταν το ειχα με τις πλαστικουρες της TT. Το επιασα με βιδες και ησυχασα.
sedret Μάϊος 9, 2009 #4 Μάϊος 9, 2009 Όπως είπαν και οι άνωθεν, λόγω περιστροφής είναι πάρα πολύ δύσκολο να είναι αθόρυβο. Έαν ρίξεις την ταχύτητα κάτι θα γίνει αλλά οι "επιδόσεις" πέφτουν αρκετά. Κοίτα πρώτα μήπως συντονίζει στο κουτί...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.