Jump to content

Όποιος έχει 24Mbit στα Βριλήσσια ας κοιτάξει λίγο

l2phile

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες,

θα θελα λίγο την βοήθεια σας.

Έχω ένα ξαδερφάκι Βριλήσσια(παίζει να είναι και πάτημα Χαλανδρίου), οδός Φλωρίνης 58 (κάπου εκεί) και θέλει να βάλει dsl 24αρα.

Ο ξάδερφος του, που μένει ακριβώς από κάτω, έχει βάλει HOL και πιάνει....3Mbit

clipboard01hel.jpg

Οπότε θα 'θελα, όποιος μένει εκεί κοντά να μου πει τι ταχύτητες πιάνει κ με τι πάροχο.

Επίσης αν υπάρχει τρόπος να το μάθω αλλιώς (αν πάρω τους παρόχους, δεν νομίζω να μου πουν ακριβώς πόσο θα πιάνει)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

α)Έχει κ αυτός HOL, οπότε ίδιες τρελές ταχύτητες δεν θα πιάνει κ με τον ξάδερφο από κάτω?

β)Ο θόρυβος της γραμμής δεν εξαρτάται από φυσική σύνδεση του ρουτερ με το dslam της HOL? Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι με άλλες εταιρίες θα έχει άλλα επίπεδα θορύβου (αν έχουν σε διαφορετικές αποστάσεις τα dslam)

α) αμα εχει χολ τα ιδια θα ναι

β) ναι, αλλα δεν ξερω τι γινεται αθηνα με τις γραμμες και τα dslam.δοκιμασε να βρεις εναν χαρτη των dslams και τι παιζει στην περιοχη με τις γραμμες. στο αδσλγρ εχει χαρτη νομιζω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.