p_under Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2009 ενας φιλος ψαχνει για υδροψυξη εγω δεν ξερω τι να του προτεινω . αν μπορει καποιος να βοηθησει θα μας σωσει. απο χρηματα δεν ξερω καθολου ποσο μπορει να βγει ,εσεις θα μου πειτε. λοιπον το συστημα του ειναι Q6600 κ μια 4850.δεν νομιζω οτι θα βαλει αλλου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Μάϊος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 ετοιμο κιτακι custom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάϊος 8, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 οχι ετοιμο. κατι custom λογικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Μάϊος 8, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Κατι τετοιο δλδ τον καλυπτει, κυριως απο χρηματα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάϊος 8, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 καλο φαινεται , το block για cpu ειναι καλο?edit το λαστιχο εννοω το 6 στην εικονα , ειναι αυτο που παιρναει το υγρο απο μεσα ? γτ ειναι τοσο ακριβο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Μάϊος 8, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Οχι οσο το Fusion v2...Απλα το εβαλα επειδη ειναι σε προσφορα και συμφερει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάϊος 8, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 με αυτα που εβαλες ,ειναι οκ? δεν χρειαζεται δηλαδη τιποτα αλλο? εκτος απο τα fans . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Μάϊος 8, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Ναι σορρυ για τα φανς εχεις δικιο...4 αθορυβοι θα ειναι κομπλε.Ολα εχουν ρακορ εκτος απο το ψυγειο, γιαυτο και εβαλα 2 επιπλεον.Για υγρο, wfi απο το φαρμακειο...Α και παστα φυσικα.Και για τους σωληνες για καλο και για κακο βαζετε και tireups. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάϊος 8, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 να κανω μια noob ερωτηση? ο Q6600 του στα 3.2 εχει full load στους 53 περιπου με αυτην την υδροψυξη ποσο μπορει να πεσει? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάϊος 8, 2009 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Ναι σορρυ για τα φανς εχεις δικιο...4 αθορυβοι θα ειναι κομπλε.Ολα εχουν ρακορ εκτος απο το ψυγειο, γιαυτο και εβαλα 2 επιπλεον. Για υγρο, wfi απο το φαρμακειο...Α και παστα φυσικα. Και για τους σωληνες για καλο και για κακο βαζετε και tireups. Όχι tireups...καλύτερα να πάρεις σιδερένια σφιχτίρια από υδραυλικά εκεί πέρα θα βρείς και το teflon που πρέπει να βάλεις σε όλα τα ρακόρ και σίγουρα πιο πολύ στου ψυγείου.. Το λάστιχο είναι ακριβό γιατί είναι καλο και ευλύγιστο πολύ +ότι είναι και μάρκα. Το block είναι ένα από τα καλύτερα για 775 socket,μην σε παρασέρνει επειδή έχει χαμηλή τιμή. Για υγρό αν θες και σκέτο απιονισμένο νερό να βάλεις αυτό που βάζουν στα σιδερα σιδερώματος μια χαρά είσαι δεν παθαίνει τίποτα το σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Μάϊος 8, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Όχι tireups...καλύτερα να πάρεις σιδερένια σφιχτίρια από υδραυλικά εκεί πέρα θα βρείς και το teflon που πρέπει να βάλεις σε όλα τα ρακόρ και σίγουρα πιο πολύ στου ψυγείου..Το λάστιχο είναι ακριβό γιατί είναι καλο και ευλύγιστο πολύ +ότι είναι και μάρκα. Το block είναι ένα από τα καλύτερα για 775 socket,μην σε παρασέρνει επειδή έχει χαμηλή τιμή. Για υγρό αν θες και σκέτο απιονισμένο νερό να βάλεις αυτό που βάζουν στα σιδερα σιδερώματος μια χαρά είσαι δεν παθαίνει τίποτα το σύστημα. Εγώ με tire-ups είμαι τόσο καιρό,δεν έχω πρόβλημα.Επίσης το τεφλον δεν χρειάζεται,σχεδόν όλα τα ρακόρ την σήμερον ημέρα έχουν o-ring,οπώτε..Όσο για το νερό,καλύτερα να βάλεις απεσταγμένο(wfi) απ'το φαρμακείο. ... Πάντως εγώ θα έπαιρνα:black ice gtx 360/480 (εάν χωράει)-swiftech mcp655(d5)-swiftech gtz/d-tek fuzion v2/swiftech gtx (ανάλογα με το budget)-swiftech mcw60-swiftech micro res v2 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 8, 2009 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 το κουτι χωραει διπλα τριδιπλα τετραπλα ψυγεια?η θα το κρεμασει απεξω/πισω/γουατεβα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Μάϊος 8, 2009 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Κατι τετοιο δλδ τον καλυπτει, κυριως απο χρηματα??καλα ρε φιλε, εβαλες τσιπικο μπλοκ για τον επεξεργαστη και πηγες και προσθεσες τετραπλο !!! (κοκκινο κι ολας!) ψυγειο, φουλ καβερ μπλοκ για την καρτα και tygon σωληνες;;;;;; Παμε καλα;;;;φιλε p_under αρχικα πρεπει να μας πεις ποιο κουτι εχει ο φιλος σου και πως σκευτεται να τοποθετησει την υδροψυξη.ασχέτως κουτιου, θα προτεινω τα παρακατω:CPU Block: D-TEK Fuzion V2 CPU Waterblock - 65,00 €VGA Block: Swiftech MCW60-R - 39.00 €(η διαφορα με αυτο που εχει προταθει ειναι πως με αυτο, αν αλλαξεις καρτα μπορεις να το βαλεις ενω με το αλλο το δινεις μαζι με την καρτα γιατι μπαινει μονο σε 4850)τωρα ψυγεια, τανκ και αντλιες θα δω το κουτι και θα σου προτεινω τα αναλογα.Fans: CoolerMaster Case Fan 120mm Silent R4-S2S-12AK-GP 3 ή 4 χ 2,65 € Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 8, 2009 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 καλα ρε φιλε, εβαλες τσιπικο μπλοκ για τον επεξεργαστη και πηγες και προσθεσες τετραπλο !!! (κοκκινο κι ολας!) ψυγειο, φουλ καβερ μπλοκ για την καρτα και tygon σωληνες;;;;;; Παμε καλα;;;;φιλε p_under αρχικα πρεπει να μας πεις ποιο κουτι εχει ο φιλος σου και πως σκευτεται να τοποθετησει την υδροψυξη.ασχέτως κουτιου, θα προτεινω τα παρακατω:CPU Block: D-TEK Fuzion V2 CPU Waterblock - 65,00 €VGA Block: Swiftech MCW60-R - 39.00 €(η διαφορα με αυτο που εχει προταθει ειναι πως με αυτο, αν αλλαξεις καρτα μπορεις να το βαλεις ενω με το αλλο το δινεις μαζι με την καρτα γιατι μπαινει μονο σε 4850)τωρα ψυγεια, τανκ και αντλιες θα δω το κουτι και θα σου προτεινω τα αναλογα.Fans: CoolerMaster Case Fan 120mm Silent R4-S2S-12AK-GP 3 ή 4 χ 2,65 €το τετραπλο προφανως ειναι σε τιμη προσφορας γιαυτο και μαλλον το επελεξε ο φιλοςδυσχρηστο imho βεβαια...και ενδεχομενως περιττο για το σεναριο χρησης που συζηταμεαλλα καθολου κακο ψυγειο γενικαοσο για το blockτα 25€ δεν αντικατροπτιζουν τις δυνατοτητες τουκατα την γνωμη μου μαζι με nexxos, fuzion & koolance 350 ειναι κορυφαια μπλοκακιατωρα εαν αναλογα με το υπολοιπο setup (αντλια, ροη, διαταξη) καποιο βγαινει 2 βαθμους πανω ή κατω δεν ειναι δα και κατι τοσο τραγικοπου να δικαιολογει τον χαρακτηρισμο τσιπικογια τα λεφτα του ειδκα ειναι παραπανω απο ευκαιριαασε που μπαινουν και plates 1366 και παιζει αψογα και σε περιπτωση αναβαθμισης αργοτερα(εχω φτιαξει custom βαση γιαυτο προ μηνων και το χω δοκιμασσει trust me) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Μάϊος 9, 2009 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2009 ασε που μπαινουν και plates 1366 και παιζει αψογα και σε περιπτωση αναβαθμισης αργοτερα(εχω φτιαξει custom βαση γιαυτο προ μηνων και το χω δοκιμασσει trust me) ισως ο ορος "τσιπικο" ηταν λιγο ακραιος. Απο οσο ξερω, η Swiftech σταματησε το Apogee GTX (μαλλον για αυτο το "σκοτωνει" το πλαισιο) και κυκλοφορει το Apogee GTZ ενα καινουριο block που εχει και 1366 mount kit. Δεν ξερω τι παιζει με τα custom, αλλα εγω προσωπικα δεν θα το ρισκαρα. Στην αντιπερα οχθη παντως, υπαρχει το FuZion Intel Core i7 (LGA1366) Pro-Mount Set, το αγοραζεις και ξεμπερδεψες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Μάϊος 9, 2009 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2009 καλα ρε φιλε, εβαλες τσιπικο μπλοκ για τον επεξεργαστη και πηγες και προσθεσες τετραπλο !!! (κοκκινο κι ολας!) ψυγειο, φουλ καβερ μπλοκ για την καρτα και tygon σωληνες;;;;;; Παμε καλα;;;;φιλε p_under αρχικα πρεπει να μας πεις ποιο κουτι εχει ο φιλος σου και πως σκευτεται να τοποθετησει την υδροψυξη.ασχέτως κουτιου, θα προτεινω τα παρακατω:CPU Block: D-TEK Fuzion V2 CPU Waterblock - 65,00 €VGA Block: Swiftech MCW60-R - 39.00 €(η διαφορα με αυτο που εχει προταθει ειναι πως με αυτο, αν αλλαξεις καρτα μπορεις να το βαλεις ενω με το αλλο το δινεις μαζι με την καρτα γιατι μπαινει μονο σε 4850)τωρα ψυγεια, τανκ και αντλιες θα δω το κουτι και θα σου προτεινω τα αναλογα.Fans: CoolerMaster Case Fan 120mm Silent R4-S2S-12AK-GP 3 ή 4 χ 2,65 €Δηλαδη ακομα και αν χωραει το 4πλο στο κουτι του εσυ τι θα του προτεινες για τον q6600 που ολοι ξερουμε οτι σηκωνει θερμοκρασιες και για την 4850? Και γιατι οχι foul cover?? Επειδη θα το "παντρευτει" σε περιπτωσηπου αλλαξει καρτα? Το πουλαει αργοτερα αν θελει..Καλυτερα να ψυχει και τις μνημες σε περιπτωση που την κλοκαρει. Οσο για τους σωληνες feser και tygon παιζουν κυριως, στην Ελλαδα φυσικα.Τεσπα ας μας πει το κουτι του και στην τελικη και ενα 3πλο χοντρο θα κανει τη δουλεια του σε τετοιο κυκλωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Μάϊος 9, 2009 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2009 Δηλαδη ακομα και αν χωραει το 4πλο στο κουτι του εσυ τι θα του προτεινες για τον q6600 που ολοι ξερουμε οτι σηκωνει θερμοκρασιες και για την 4850? 1) εχεις δει πολλα κουτια να χωρανε τετραπλο; εδω το γομαροστακερ δεν χωραει!2) φαντασου το σκηνικο να πηγαινε το παιδι να το επαιρνε, να πηγαινε σπιτι και να επαιρνε τα.... γνωστα οταν πηγαινε σπιτι και προσπαθουσε να το βαλει. Δεν ειπες αν εχεις μεγαλο κουτι και χωραει παρε τετραπλο. ειπες παρε τετραπλο. Και γιατι οχι foul cover?? Επειδη θα το "παντρευτει" σε περιπτωση που αλλαξει καρτα? Το πουλαει αργοτερα αν θελει..Καλυτερα να ψυχει και τις μνημες σε περιπτωση που την κλοκαρει.μπορεις να ριξεις μια ματια στις αγγελιες του φορουμ να δεις ποσοι πουλανε φουλ καβερ και ακομα τα εχουν. Οσο για τις μνημες, γνωριζω αρκετα παιδια που δεν εχουν βαλει/εβαζαν τιποτα στις μνημες των καρτων τους και αυτες παιζουν/επαιζαν οσο τις ειχαν μια χαρα. Αν φοβαται, μπορει καλιστα να βαλει ψυκτρακια.Οσο για τους σωληνες feser και tygon παιζουν κυριως, στην Ελλαδα φυσικα.Ποιος ο λογος να πληρωσεις 30 ευρω για λαστιχα οταν δεν εχεις "δυσκολες" κουρμπες; Αν δεν δουμε το κουτι δεν μπορουμε να πουμε με σιγουρια. Οσο για το τι παιζει στην Ελλαδα, αν κοιταξεις καλυτερα θα βρεις και αλλα...Aπλο λαστιχο υδροψυξης 1/2 ιντσαςPrimoChill Tubing Primoflex Pro 1/2" ID 3/4" OD UV RedDANGER DEN ACC-1501 UV 5MM LED TAILED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάϊος 9, 2009 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2009 Εγώ με tire-ups είμαι τόσο καιρό,δεν έχω πρόβλημα.Επίσης το τεφλον δεν χρειάζεται,σχεδόν όλα τα ρακόρ την σήμερον ημέρα έχουν o-ring,οπώτε..Όσο για το νερό,καλύτερα να βάλεις απεσταγμένο(wfi) απ'το φαρμακείο. Επειδή εγώ είχα πρόβλημα (μούσκεμα το pc) για αυτό του είπα να μην βάλει, και να βάλει κάτι πιο σίγουρο από tireups Επίσης τα ρακόρ αυτά τα 2 του ψυγείου σε έναν φίλο που είχε ένα ψυγείο και έβαλε 2 ρακοράκια του 1/2 μόλις έβαλε νερό άρχιζε και έσταζε με αποτέλεσμα να τα λύσουμε όλα και να βάλουμε teflon. Μιλάμε για μια σωστή υδρόψυξη και χωρίς διαρροές αν τύχει κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάϊος 9, 2009 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2009 παιδες το κουτι ειναι το cm 690 κ λογικα το ψυγειο θα μπει εξω απο το κουτι απο πανω. δεν γνωριζω κ πολλα απο υδροψυξη αλλα ακομα κ εμενα το γομαρι ψυγειο μου φανηκε υπερβολη. ευχαριστω παντως για τις συμβουλες.αν μπορουσατε απαντηστε κ στην ερωτηση που κανω ποιο πανω. ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Μάϊος 9, 2009 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2009 παιδες το κουτι ειναι το cm 690 κ λογικα το ψυγειο θα μπει εξω απο το κουτι απο πανω. πολυ καλο κουτακι! Το χαρακτηριζεις ανετα "νερουλαδικο" μιας και εχει ετοιμες τις τρυπες για ενα διπλο ψυγειο. Πιστευω πως με λιγη μοντα μπορει να δεχτει ανετα και ενα τριπλο. Εδω μπορεις να δεις πως το εχει κανει ενας φιλος μου, με διπλο ψυγειο. Ας ολοκληρώσω την προταση μου.CPU Block: D-TEK Fuzion V2 CPU Waterblock - 65,00 €VGA Block: Swiftech MCW60-R - 39.00 €Ψυγειο: Black Ice Radiator GTS 360 55,00 €Αντλια-τανκ: 1) Eheim PCPS 1104 - 12V- 73.78 €Αντλια: Swiftech Αντλία MCP655 12V - 70,00 €Αντλια: EHEIM COMPACT 1046 12V - 59.90 €Τανκ: MCRES Micro Revision 2 - ~30 €Τανκ: EK Multioption 250 REV.2 Reservoir - 40,00 €Σωληνας: Aπλο λαστιχο υδροψυξης 1/2 ιντσας 2x1.79 €Σωληνας: Tygon Tubing Tygon R3603 19.1/12.7 Transparent (1m) 2x15,01 €Fans: CoolerMaster Case Fan 120mm Silent R4-S2S-12AK-GP 3χ2,65 €Οικονομικοτερος συνδυασμός:250 €Ακριβοτερος συνδυασμός: 310 €εσυ και ο φιλος σου εχετε τα μαρουλια, εσεις διαλεγετε :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.