Jump to content

Καιρος για 2.5'' σκληρο δισκο...Τα φωτα σας!

Recommended Posts

WD μόνο και μόνο για το απίστευτα επαγγελματικό RMA τους.

Επίσης, όλοι (μα όλοι) οι δίσκοι χτυπάνε (μιλάω για μάρκες), δεν υπάρχει μάρκα που "δεν χτυπάει".

Υπάρχει μάρκα (Maxtor) που χτυπάει πιο συχνά κι από τις μπιέλες του Bill Peppa, αλλά δίσκος που να σου εγγυηθεί από τα χαρτιά του ότι δεν θα χτυπήσει ποτέ, δεν υπάρχει.

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply
Εγώ έχω αυτή, για τα λεφτά της είναι μια χαρά.

Εγγύηση: 25 χρόνια

αυτα ειναι.:hehe:

με βλεπω να παιρνω και γω μια τετοια

thx racer!:bigsmile:

Passport 320 και τον προσέχω σαν τα μάτια μου, αν και ξέρω ότι δεν έχει πρόβλημα με τις απότομες κινήσεις αλλά τα δεδομένα δεν είναι και για χάσιμο.

Τελικα πηρα τον WD 320αρη..

Ομορφουλης,γρηγορος :bigsmile:

Το μονο που με χαλαει ειναι το μικρο καλωδιο και το οτι δεν δινουν καμια θηκουλα τυπου καλτσας

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας :daisy:

Το μήκος του καλωδίου έχει να κάνει με το ρεύμα που τραβάει από το usb, οπότε με μεγαλύτερο μήκος ίσος και να μην δουλεύει σωστά.

Όσο για την θήκη την χρειάζομαι σύγουρα.

Εγώ τον έχω σε ένα σακουλάκι με φουσκίτσες ώστε να είναι προστατευμένος.

Ας μας πει ο φίλος grigas από πού πήρε την θήκη γιατί την βρήκα μόνο από το κεντρικό site στην Αμερική και δυστυχώς δεν στέλνουν εκτός χώρας.

Δουλεύουν τα μεγάλα καλώδια, αρκεί να είναι χοντρά και όχι σαν "κινέζικα". Αυτό που είχε μέσα το PS3, ~1.5m, δουλεύει κανονικά με τους Passports μου :)

Οσο για το usb εχω προεκταση 30cm για usb καλωδιο..

Τωρα για θηκουλα θα ψαξω να δω αν υπαρχει καμια θηκουλα που να χωραει ο δισκος απο Win mobile phone που ειναι μεγαλουτσικα (aka παντοφλες :p )

• 1 month later...

Μια χαρα τοτε... ;)

Οσο για τον δισκουλη ειναι πολυ βολικος αν και πρεπει να τον προσεχεις σαν τα ματια σου να μην τον γρατζουνισεις...

OT:Τις προαλλες τον εριξε καταλαθος κατω ο κολιτος μου και λεω τωρα παει...αλλα τελικα επαιξε... ουφ..:happy2:

η θήκη όλα τα λεφτά. Αλλά αυτοί οι passport ψοφάνε για πλάκα. Σήμερα θα πάω τον τρίτο για rma. Τουλάχιστον είπα να δοκιμάσω την τύχη μου με trancend αυτή την φορά

passport 120gb εδώ και 3 χρόνια περίπου

άντεξε 8 ταξίδια Ελλάδα-Αγγλία και καλά κρατεί ακόμα

• 1 month later...

κανα νεο απο δαυτα ;

σκεφτομαι για αγορα και δε ξερω τι εταιρια να διαλεξω ; οι μισοι λενε οτι οι πασπορτ ειναι οκ και οι αλλοι λενε οτι ψοφανε..

εχουμε κανα νεο ; Ψοφισε σε κανεναν αλλον ? :p

αν και ευτυχής κάτοχος Passport, αν αγόραζα τώρα 2.5άρη θα έπαιρνα έναν Scorpio Black (με 5 χρόνια εγγύηση) και μια εξωτερική θήκη με eSata + Usb 2.0 . To κατάστημα αγοράς είναι ενδεικτικό.

λογω παλαιοτητας του λαπτοπ , δεν εχω e-sata.Οποτε παμε στις λυσεις οπως Passport κλπ..

μα η θήκη έχει και usb 2.0, οπότε γιατί σε χαλάει η επιπλέον eSata? εκτός αυτού, 5 έτη εγγύηση δεν πρόκειται να βρεις σε εξωτερικό 2.5άρη...

α ωραια δε το ειχα προσεξει..Αλλα δε καταλαβαινω το σκεπτικο και παλι.

Ποιος ο λογος να πληρωσω κατι 14-20Ε πιο ακριβα για τα ιδια GB και ιδια πρακτικοτητα ;

Για τα 5 χρονια της εγγυησης ; Ειτε 1 εχει ειτε 11 , αν χτυπησει ο δισκος και στις 2 περιπτωσεις χανω τα αρχεια.

Επειδή δεν έχει αναφερθεί, θα ήθελα να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον LaCie.

Δεν μου έχει τύχει να μην «τον δει» οποιοδήποτε PC, σε αντίθεση με έναν- δυο Passport.

Προσφέρεται με ωραία θήκη και το μόνο αρνητικό είναι πως το ενσωματωμένο καλώδιο είναι μικρό (δίνεται βέβαια και προέκταση μαζί)

Επειδή έχω ανοίξει έναν, έχει μέσα HITACHI, στηριγμένο τέλεια με κομμάτια μαύρου μονωτικού που απορροφούν τους κραδασμούς. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.