Jump to content

Καιρος για 2.5'' σκληρο δισκο...Τα φωτα σας!

Recommended Posts

+1 passportπολυ γρηγορος και ανθεκτικος στις τουμπες :p :P

Αυτο ξαναπεστο.. Της αδερφης μου της επεσε απο το παραθυρο :p (5-6 μετρα υψος) και εκτος απο ενα πλαστικο που ξεκουμπωσε και το ξαναβαλα δουλεψε μια χαρα..

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς τον Seagate Freeagent Portable;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301768

Έχει σχεδόν ίδια τιμή με τον passport αλλα μου φαίνεται οτι είναι καλύτερη σαν κατασκευή απο το πλαστικό του άλλου.

Θα είναι στην θηκούλα της caselogic :)

Προσοχή με τους PASSPORT πάρα πολύ.

Οσα μοντέλα είναι Β7Β αφαιρείται ο δίσκος απο την θήκη για οποιον θέλει η σε περίπτωση προβλήματος.

Τα μοντέλα με B8B όμως έχουν INTEGRATED τον USB controller πάνω στον δίσκο. Οπότε "πορτα" αν συμβεί κάτι.

Αυτοι οι κωδικοί αναγράφονται πάνω στην μεγάλη ασπρη ετικέτα.

WD3200ME-00 >>> A7B

WD1600ME-01 >>> A7B

Με αυτούς τι γίνεται;

Αφαιρούνται απ'όσο ξέρω. Οι σειρές Α όμως σαν κι αυτές είχαν άλλα προβλήματα. Δεν αναγνωρίζονταν οι δίσκοι και αρκετες φορές έχαναν και δεδομένα κατα την μεταφορά γιατί φορούσαν "μουφα" USB controllers.

Β8Β εχω εγω..δηλαδη με τα λεγομενα σου seaside εαν βγαλω τον δισκο απο την θηκη και τον βαλω σε μια αλλη θηκουλα με e-sata δεν θα λειτουργει σωστα ? ?

Β8Β εχω εγω..δηλαδη με τα λεγομενα σου seaside εαν βγαλω τον δισκο απο την θηκη και τον βαλω σε μια αλλη θηκουλα με e-sata δεν θα λειτουργει σωστα ? ?

Δεν κατάλαβες. Δεν μπορείς να τον βάλεις σε άλλη θήκη. Γιατί ειναι κολλήμένη μια πλακέτα πάνω στο δίσκο, η πλακέτα του USB controller. Εχω κι εγώ κι έναν B8B αλλά δεν ρισκάρω να τον ανοίξω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.