nick-firestorm Μάϊος 7, 2009 #2 Μάϊος 7, 2009 XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAΠωω τωρα το δα, εκαψε τη χιροσιμα :S
tolispl Μάϊος 8, 2009 #4 Μάϊος 8, 2009 να ειναι καλα το adsl gr που μου ελυσε το προβλημακαι χωρις κιτρινη καρτα.κυριε Nephilim φοβερη απαντηση μπραβοοοοοοοοοωραιο forum εισαστε............παρακαλω θελω να γινη η διαγραφη μου απο δω.
jpavly Μάϊος 8, 2009 #5 Μάϊος 8, 2009 να ειναι καλα το adsl gr που μου ελυσε το προβλημακαι χωρις κιτρινη καρτα.κυριε Nephilim φοβερη απαντηση μπραβοοοοοοοοοωραιο forum εισαστε............παρακαλω θελω να γινη η διαγραφη μου απο δω.1) Η κάρτα σου δόθηκε γιατί σε άλλο θέμα έκανες hijack.2) Με τον τίτλο που έδωσες, "εινολα μαυρα" δεν καταλαβαίνει άνθρωπος τι θέλεις να πεις.Δεν ξέρω αν κατάφερες να το θέσεις καλύτερα στο adslgr, αλλά θα μπορούσες να δώσεις λίγο περισσότερη σημασία έστω στον τίτλο του Thread. Το χιούμορ δεν κάνει κακό, αν δεν το έβλεπες αρνητικά θα είχες δει ότι πρόκειται απλά περί προσπάθειας χιούμορ. Τέλος πάντων, διόρθωσα τον τίτλο σου σε κάτι ανθρώπινο και αντιπροσωπευτικό και από κει και πέρα προχωράμε.ΥΓ: Μη τα βάζουμε με τα forums επειδή δεν δίνουμε και εμείς οι ίδιοι μία στοιχειώδη προσοχή στο τι ζητάμε και πως.
nick-firestorm Μάϊος 8, 2009 #6 Μάϊος 8, 2009 +1 jpavlyπαντως το ποστ του nephilim ηταν epic :whistle2::whistle2::whistle2:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.