sotiris Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2009 Είδα αυτό:http://www.fanatec.de/webshop/new_eu/product_info.php?ref=24&products_id=71&affiliate_banner_id=9και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ, ειδικά εκεί που είδα για μοτεράκι στο πεντάλ του φρένου!Ψήθηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Της Logitech νομιζω ειναι η G25. G15 ειναι το πληκτρολογιο, εκτος αν αυτο εννοεις.To τιμονακι παντως λεει, αν και θα προτιμουσα το manual κιβωτιο της G25.Τα πενταλ ειναι ολα τα λεφτα παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάϊος 8, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Αν και ακούγεται αρκετά καλή περίπτωση (η Porsche), το γεγονός ότι δεν πολύ φοριέται στους κύκλους των sim racers με προβληματίζει...Εγώ θα πήγαινα στην G25...είναι και πιο φτηνή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 8, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 και οχι μονο αυτομπορεις να βρεις g25 με 150Ε μτχ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 8, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 και οχι μονο αυτομπορεις να βρεις g25 με 150Ε μτχ.... μια φορά την παίρνεις, κρίμα να την πάρεις used... οκ με vgas και mobos, αλλά μτχ μέσα διασύνδεσης με τον Η/Υ είμαι αντίθετος Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 8, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 μτχ την πηρα και εγω απο εμπιστο μελος εδω στο λαμπη.κανενα προβλημα.γλυτωσα μισα λεφτα (τοτε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 8, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Καλα ειλικρινα .... δεν μπορεις να σκεφτεις να αγορασεις τιποτα καλυτερο με 200(g25)-300(πόρσα - Joey accent) ευρω απο ..... ΤΙΜΟΝΙΕΡΑ???????????? Λες και παιζεις ποτε παιχνιδια...Αλλο μελος "sotiris" ειναι αυτο? Ποιος του χακαρε τον λογαριασμο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 8, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 έτσι είναι το απότομο χρήμα αποτυχημένε χημικέ..........ξεκινάς με windows και σβήνεις τα λάηναξ......και συνεχίζεις με δερμάτινες τιμονιέρες του 300άρικου...... (εσύ πάντως γιατί ποστάρεις εδώ?......ζήλεψες με το ''δέρμα στο τιμόνι''? κακεντρεχή. @επιτυχημένο χημικό. πάρε την g25 ρε.....μια χαρά θα σε βολέψει....με τα ρέστα πάρε windows 7 σε κάνα χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Μάϊος 8, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 G25Το άλλο πέρα απ' το ότι δε μ' αρέσει (γούστα είναι αυτά βέβαια),σίγουρα δεν έχει την υποστήριξη της logitech.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 8, 2009 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Είδα αυτό:http://www.fanatec.de/webshop/new_eu/product_info.php?ref=24&products_id=71&affiliate_banner_id=9και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ, ειδικά εκεί που είδα για μοτεράκι στο πεντάλ του φρένου!Ψήθηκα!Πριν πάρεις τιμονιέρα.. έχεις δει αν υπάρχει ο κατάλληλος χώρος; Έχεις σκεφτεί πού θα τη βάλεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Μάϊος 8, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Εγώ πάλι θα πρότεινα την Πόρσε,παρέα με τα πετάλια με λόντσελ.Καλή η G25 -καλό τιμόνι αν κ στο κέντρο της έχει ένα θέμα,με καλούτσικα πετάλια-,άλλωστε 2 χρόνια τώρα τρέχω μαζί της,αλλά για την Πόρσε έχουν ακουστεί πολύ καλά λόγια.Χώρος δεν χρειάζεται αρκετός πάντως.Ενδιαφέρεσαι για σίμμινγκ ή για πιο αρκέιντ κατάσταση?Αν είναι για το δεύτερο πήγαινε καρφωτός για Logitech DFGT.Είτε έχεις τα χρήματα είτε όχι σκέψου καλά αν θα την χρησιμοποιήσεις κάνοντας απόσβεση του ποσού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 8, 2009 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Porsche ALL the way. Αν ειναι να παρεις τιμονιέρα και να την κρατήσεις για χρονια, το χεις παρει απόφαση ρε παιδί μου (έχεις χώρο/τρέλα με τα παιχνίδια, θα λιώσεις δηλαδή), είναι δυνατόν να πάρεις τη G25 αντί για την Porsche? Μιλάμε τη βλέπω και την ονειρεύομαι, φανταστική θα είναι σε αίσθηση :man_in_love: Μακάρι να είχα χώρο να την έπαιρνα κι εγώ :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.