tolispl Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2009 Mετα το instal win 7, ολα ειναι μαυρα εκτος απο κατι ψιλα γραμματακατω δεξια στην οθονη που λενε win 7 kai version 7100.τι κανω λαθος?Cpu: Intel i7 Asus P6t Gpu: ατι 4870thanks.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάϊος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Δηλαδή ακόμα και εάν πατήσεις το Start menu, εμφανίζονται όλα μαύρα;Εάν ανοίξεις ένα πρόγραμμα, ένα παράθυρο, κάτι τέλος πάντων, πάλι όλα μαύρα είναι;1. Μήπως δεν έχεις επιλέξει ένα φόντο που θες;2. Έχεις ορίσει ποια εικονίδια θα εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Μάϊος 8, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Αν κατάλαβα καλά ξεκινάνε κανονικά τα windows και όταν και καλά φορτώσουν φαίνεται κατω δεξιά μόνο το watermark που λέει την version των windows και όλη η άλλη οθόνη είναι μαύρη, σωστά?Μήπως έχεις συνδεδεμένη και δεύτερη οθόνη πάνω στην κάρτα γραφικών ή κάποια tv παράλληλα με την κύρια οθόνη; Αν ναι άσε μόνο την μια οθόνη επάνω και λογικά θα παίξει. Μετά μπαίνεις windows, βάζεις οδηγούς για κάρτα γραφικών και ξανασυνδέεις επάνω και ότι άλλο είχες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 8, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Τελευταία φορά που τα είχα δεί όλα μαύρα ήταν οταν τα Vista Home Edition στο παλιο μου pc,είχαν κλειδώσει γιατί είχα ξεχάσει να τους δώσω το serial.Οπώτε ήταν κάτι σαν safe mode και η μόνη επιλογή ήταν να τα επικυρώσω.Ακόα έγραφε κάτω δεξια μια απο τα ίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 8, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 να ειναι καλα το adsl gr που μου ελυσε το προβλημακαι χωρις κιτρινη καρτα.κυριε Nephilim φοβερη απαντηση μπραβοοοοοοοοοωραιο forum εισαστε............παρακαλω θελω να γινη η διαγραφη μου απο δω.tolispl για πες μας και μας γιατι και εγω ολα μαυρα τα βλεπω. Εχω δοκιμασει 2-3 διαφορετικες εκδοσεις 7 και εχω το ιδιο αποτελεσμα με σενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 8, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Δοκίμασες να πατήσεις F8 κατά το boot, να επιλέξεις VGA mode, να θέσεις εκεί την σωστή ανάλυση και μετά να κάνεις reboot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolispl Μάϊος 8, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 tolispl για πες μας και μας γιατι και εγω ολα μαυρα τα βλεπω. Εχω δοκιμασει 2-3 διαφορετικες εκδοσεις 7 και εχω το ιδιο αποτελεσμα με σενα.ειχα ξεχασει το hdmi στη tv και εστελνε εκει το σημα τωρα ολα οκ..Αν κατάλαβα καλά ξεκινάνε κανονικά τα windows και όταν και καλά φορτώσουν φαίνεται κατω δεξιά μόνο το watermark που λέει την version των windows και όλη η άλλη οθόνη είναι μαύρη, σωστά?Μήπως έχεις συνδεδεμένη και δεύτερη οθόνη πάνω στην κάρτα γραφικών ή κάποια tv παράλληλα με την κύρια οθόνη; Αν ναι άσε μόνο την μια οθόνη επάνω και λογικά θα παίξει. Μετά μπαίνεις windows, βάζεις οδηγούς για κάρτα γραφικών και ξανασυνδέεις επάνω και ότι άλλο είχες.σωστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.