Jump to content

Kaspersky scan σε τοπικό δίκτυο

Cuore Sportivo

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Έχω δύο υπολογιστές συνδεδεμένους μεταξύ τους μέσω ενός Speedtouch router, το οποίο τους παρέχει παράλληλα και internet.

Στον έναν υπολογιστή έχω ήδη εγκατεστημένο το Kaspersky Internet Security 2009, ενώ στον δεύτερο (του αδερφού μου) δεν έχει εγκατασταθεί κανένα antivirus. Αυτό που θέλω είναι με κάποιο τρόπο να κάνω ένα check για ιούς μέσω του Kaspersky (που είναι εγκατεστημένο στο δικό μου pc) στο pc του αδερφού μου.

Ενώ στο "Νetwork" μου εμφανίζει κανονικά το pc του αδερφού μου, αν πατήσω πάνω του δεν μου βγάζει την επιλογή "Scan for νiruses"... Απενεργοποίησα το firewall του δεύτερου υπολογιστή, έκανα τον σκληρό του δίσκο κοινόχρηστο, έβαλα σχεδόν όλες τις επιλογές που υπάρχουν στο Network and Sharing Center στο On, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Και στους δύο υπολογιστές για λειτουργικό χρησιμοποιούνται Windows Vista SP1 με όλα τα updates (στον πρώτο 64bit ενώ στον δεύτερο 32bit).

Καμία πρόταση μπας και καταφέρω τίποτα;:X:

τσεκαρε μηπως το αλλο pc εχει προστασια και ζηταει κωδικο για να συνδεθει

Αν εννοείς το Password Protected Sharing, το έχω απενεργοποιήσει από το Network and Sharing Center. Δεν μου ζήταγε πουθενά αλλού κωδικό.

πολυ παραξενο ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα οταν ειχα kaspersky...κανε και κατι τελευταιο δοκιμασε να συνδεσεις απευθειας τα δυο pc χωρις router

Δυστυχώς δεν φτάνει το καλώδιο για άμεση σύνδεση μεταξύ των δύο υπολογιστών. Thnx πάντως για τις απαντήσεις!

κάνε shared όλον τον δίσκο του υπολογιστή που θέλεις να σκανάρεις, βάλτο με map network drive στον 2ο υπολογιστή και μετά κάνε δεξί κλικ πάνω στο mapped driver και κάνε scan, μόλις το δοκίμασα και εγώ και παίζει μια χαρά.

κάνε shared όλον τον δίσκο του υπολογιστή που θέλεις να σκανάρεις, βάλτο με map network drive στον 2ο υπολογιστή και μετά κάνε δεξί κλικ πάνω στο mapped driver και κάνε scan, μόλις το δοκίμασα και εγώ και παίζει μια χαρά.

Ωραίος θα το δοκιμάσω αύριο και θα post-άρω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.