Cuore Sportivo Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2009 Καλησπέρα!Έχω δύο υπολογιστές συνδεδεμένους μεταξύ τους μέσω ενός Speedtouch router, το οποίο τους παρέχει παράλληλα και internet.Στον έναν υπολογιστή έχω ήδη εγκατεστημένο το Kaspersky Internet Security 2009, ενώ στον δεύτερο (του αδερφού μου) δεν έχει εγκατασταθεί κανένα antivirus. Αυτό που θέλω είναι με κάποιο τρόπο να κάνω ένα check για ιούς μέσω του Kaspersky (που είναι εγκατεστημένο στο δικό μου pc) στο pc του αδερφού μου. Ενώ στο "Νetwork" μου εμφανίζει κανονικά το pc του αδερφού μου, αν πατήσω πάνω του δεν μου βγάζει την επιλογή "Scan for νiruses"... Απενεργοποίησα το firewall του δεύτερου υπολογιστή, έκανα τον σκληρό του δίσκο κοινόχρηστο, έβαλα σχεδόν όλες τις επιλογές που υπάρχουν στο Network and Sharing Center στο On, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.Και στους δύο υπολογιστές για λειτουργικό χρησιμοποιούνται Windows Vista SP1 με όλα τα updates (στον πρώτο 64bit ενώ στον δεύτερο 32bit).Καμία πρόταση μπας και καταφέρω τίποτα;:X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasdriver Μάϊος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 ναι να βαλεις κ στον αλλον antivirus....κ να ενεργοποιησεις ξανα το firewall!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Μάϊος 7, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 ας πουμε τα απλα τσεκαρες στον κοινο δισκο να μπορει ο αλλος να διαβασει αλλα και να αλλαξει αρχεια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Μάϊος 7, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 ας πουμε τα απλα τσεκαρες στον κοινο δισκο να μπορει ο αλλος να διαβασει αλλα και να αλλαξει αρχεια ?Ναί αλλά και πάλι δεν είχε αποτέλεσμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Μάϊος 7, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 τσεκαρε μηπως το αλλο pc εχει προστασια και ζηταει κωδικο για να συνδεθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Μάϊος 7, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 τσεκαρε μηπως το αλλο pc εχει προστασια και ζηταει κωδικο για να συνδεθειΑν εννοείς το Password Protected Sharing, το έχω απενεργοποιήσει από το Network and Sharing Center. Δεν μου ζήταγε πουθενά αλλού κωδικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Μάϊος 7, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 γενικα μπορεις να δεις και αν αλλαξεις τα αρχεια του αλλου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Μάϊος 7, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 γενικα μπορεις να δεις και αν αλλαξεις τα αρχεια του αλλου ?Ναί κανόνικα... Μπορώ να δημιουργήσω αρχεία/φακέλους, να διαγράψω κτλ χωρίς κανένα περιορισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Μάϊος 7, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 πολυ παραξενο ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα οταν ειχα kaspersky...κανε και κατι τελευταιο δοκιμασε να συνδεσεις απευθειας τα δυο pc χωρις router Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Μάϊος 7, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 πολυ παραξενο ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα οταν ειχα kaspersky...κανε και κατι τελευταιο δοκιμασε να συνδεσεις απευθειας τα δυο pc χωρις routerΔυστυχώς δεν φτάνει το καλώδιο για άμεση σύνδεση μεταξύ των δύο υπολογιστών. Thnx πάντως για τις απαντήσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Μάϊος 7, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 απλα στο λεω επειδη παιζει να φταει και το firewall του router Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Μάϊος 7, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 απλα στο λεω επειδη παιζει να φταει και το firewall του routerΔεν το'χα σκεφτεί καθόλου αυτό! Αυρίο λογικά θα το δοκιμάσω και ελπίζω να πετύχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Μάϊος 7, 2009 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 δεν ειναι σιγουρο απλα προσπαθω να εξαντλησω καθε ενδεχομενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάϊος 7, 2009 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 απλα στο λεω επειδη παιζει να φταει και το firewall του routerΤο firewall του router έχει λόγο ύπαρξης για προστασία από έξω προς τα μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Μάϊος 7, 2009 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 κάνε shared όλον τον δίσκο του υπολογιστή που θέλεις να σκανάρεις, βάλτο με map network drive στον 2ο υπολογιστή και μετά κάνε δεξί κλικ πάνω στο mapped driver και κάνε scan, μόλις το δοκίμασα και εγώ και παίζει μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Μάϊος 7, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 κάνε shared όλον τον δίσκο του υπολογιστή που θέλεις να σκανάρεις, βάλτο με map network drive στον 2ο υπολογιστή και μετά κάνε δεξί κλικ πάνω στο mapped driver και κάνε scan, μόλις το δοκίμασα και εγώ και παίζει μια χαρά.Ωραίος θα το δοκιμάσω αύριο και θα post-άρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.