Jump to content

Προβλημα στο ανοιγμα usb stick

Niksoul

Recommended Posts

Γεια σας παιδια,

εχω το εξης προβλημα ,

καθε φορα που παω να ανοιξω ενα στικακι μ βγαζει το παρακατω μνμ σφαλματος και δεν το ανοιγει..

Η εφαρμογη δεν βρεθηκε..

Καμια ιδεα για το τι να κανω??

Ευχαριστω..

post-10247-1416073971,3013_thumb.jpg

Μήπως έχει κάποιο autorun στο usb το οποίο δείχνει σε κάποιο πρόγραμμα το οποίο δεν υπάρχει πια..?

Άνοιξέ το με δεξί κλικ -> explore και σβήσε όποιο autorun αρχείο βρεις...

πριν το σβήσεις, δεξί κλικ -> edit να δεις τι προσπαθούσε να τρέξει, γιατί μπορεί να ήταν κάποιο trojan (πχ start.exe)...

πλοηγησου μεσω winrar στο flashaki.

Ισως χρειαστει να κλεισεις και τον explorer.exe απο task manager (σπανια εχει χρειαστει).

Αφου "μπεις" στο φλασακι συνεχιζεις οτι ειπε ο jaco..(αλλα μεσα απο winrar)

το εκανα αυτο στο στικακι ..και τωρα μ το ανοιγει κανονικα

αλλα οταν πχ συνδεσω το κινητο σε μαζικη αποθηκευση (σαν στικακι δηλαδη) παλι δεν μ το ανοιγει...:crazy:

Υπάρχει ένα autorun.inf που πρέπει να κάνεις uncheck το "Hide protected operating system files (Recommended)" στις επιλογές φακέλων για να το δεις και να το διαγράψεις. Και μια μετονομασία στο φλασάκι μετά.

αμα ανοιξεις το autorun .inf θα δεις οτι θα σου βρει κατι *.exe files σα πρωτη επιλογη.γιαυτο οταν πατας διπλο κλικ για να μπεις.παει να βρει το exe μεσα στο στικακι για να "μολυνει"

βαλε καποιο antivirus η σβησε το autorun

εμενα το spybot δε μου εκανε τπτ :(

το kaspersky μου βρηκε το autorun.inf ενω avg και avast τπτ..

εννοειται οτι ολα ηταν ενημερωμενα

βεβαια εξαρταται και τι κολλας...εγω ειχα κολλησει το μικροβιο που σου εκανε hidden τους φακελους με τα data και σου εφτιαχνε αντιγραφα με ιδια ονομασια και ηταν ολα executable με εικονιδιο φακελου.

και σαφως το recycle.exe να ειναι πρωτο exe που ετρεγε με το autorun.τελικα το kaspersky το εντοπησε αλλα δεν το εκανε heal και το εσβησα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.