Niksoul Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2009 Γεια σας παιδια, εχω το εξης προβλημα , καθε φορα που παω να ανοιξω ενα στικακι μ βγαζει το παρακατω μνμ σφαλματος και δεν το ανοιγει.. Η εφαρμογη δεν βρεθηκε.. Καμια ιδεα για το τι να κανω?? Ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάϊος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 Μήπως έχει κάποιο autorun στο usb το οποίο δείχνει σε κάποιο πρόγραμμα το οποίο δεν υπάρχει πια..?Άνοιξέ το με δεξί κλικ -> explore και σβήσε όποιο autorun αρχείο βρεις...πριν το σβήσεις, δεξί κλικ -> edit να δεις τι προσπαθούσε να τρέξει, γιατί μπορεί να ήταν κάποιο trojan (πχ start.exe)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Μάϊος 7, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 Δεν ανοιγει με explore , βγαζει το ιδιο μνμ...Καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάϊος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 Το έχεις δοκιμάσει σε άλλο pc με άλλο λειτουργικό...?Έχεις ενεργοποιημένο το autorun...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Μάϊος 7, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 απλα μεχρι πριν λιγες μερες δουλευε κανονικα ..εχω vista ultimate..kanena stick den douleuei sto pc ayto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 7, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 πλοηγησου μεσω winrar στο flashaki.Ισως χρειαστει να κλεισεις και τον explorer.exe απο task manager (σπανια εχει χρειαστει).Αφου "μπεις" στο φλασακι συνεχιζεις οτι ειπε ο jaco..(αλλα μεσα απο winrar) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Μάϊος 7, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 το θεμα ειναι οτι μ το κανει σε ολα τα usb που βαζω...Αυτο με το winrar δουλευει, αλλα αυτο θα κανω καθε φορα που θα βαζω ενα στικακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 7, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 Κανε backup το περιεχομενο και κανε format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Μάϊος 7, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 το εκανα αυτο στο στικακι ..και τωρα μ το ανοιγει κανονικα αλλα οταν πχ συνδεσω το κινητο σε μαζικη αποθηκευση (σαν στικακι δηλαδη) παλι δεν μ το ανοιγει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 7, 2009 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 Αυτο το εχω κ γω το προβλημα με συγκεκριμενο ομως (trancsend 8GB) με αλλα δεν παρουσιαζει τπτ. Αλλα.. αν κανεις δεκσι κλικ-> Εxplore Ανοιγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 7, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2009 Ριξτε μια ματια στον δισκο σας c: αν υπαρχει καποιο αρχειο autorun.inf και ενημερωστε εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Μάϊος 8, 2009 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Υπάρχει ένα autorun.inf που πρέπει να κάνεις uncheck το "Hide protected operating system files (Recommended)" στις επιλογές φακέλων για να το δεις και να το διαγράψεις. Και μια μετονομασία στο φλασάκι μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 8, 2009 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 αμα ανοιξεις το autorun .inf θα δεις οτι θα σου βρει κατι *.exe files σα πρωτη επιλογη.γιαυτο οταν πατας διπλο κλικ για να μπεις.παει να βρει το exe μεσα στο στικακι για να "μολυνει" βαλε καποιο antivirus η σβησε το autorun Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 8, 2009 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Spybot Search and Destroy και MalwareBytes Antimalware, τα κάνουν σκόνη αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 8, 2009 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 εμενα το spybot δε μου εκανε τπτ το kaspersky μου βρηκε το autorun.inf ενω avg και avast τπτ.. εννοειται οτι ολα ηταν ενημερωμενα βεβαια εξαρταται και τι κολλας...εγω ειχα κολλησει το μικροβιο που σου εκανε hidden τους φακελους με τα data και σου εφτιαχνε αντιγραφα με ιδια ονομασια και ηταν ολα executable με εικονιδιο φακελου. και σαφως το recycle.exe να ειναι πρωτο exe που ετρεγε με το autorun.τελικα το kaspersky το εντοπησε αλλα δεν το εκανε heal και το εσβησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 8, 2009 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 Ιος είναι ρε παιδια... τα έχουμε πει κι αλλες φορές. Μπορεί να είναι ψοφιος και να έχει αφήσει δυσλειτουργίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizimis1416003167 Μάϊος 8, 2009 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2009 τρέξε το combofixΕχεις spyware.http://www.combofix.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Μάϊος 11, 2009 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 Έχω πάθει και εγώ κάτι παρόμοιο ρε παιδιά μόνο που εμένα δεν κάνει τίποτα. Σαν να μην έχω βάλει το φλασάκι στον υπολογιστή. Τι μπορώ να κάνω εγώ γι αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 11, 2009 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 Σε άλλο υπολογιστή ανοίγει; Αντίστοιχα, στον δικό σου ανοίγει άλλο flash? Μπορεί να έχει καεί USB Flash / USB Port. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Μάϊος 11, 2009 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 Άλλα στικακια ανοιγει ο υπολογιστής μου. Το συγκεκριμένο το έχω δοκιμάσει σε ακόμα 3 υπολογιστές. Λες να έχει καεί δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.