Jump to content

Εύρεση Αντίστοιχης Μητρικής

^DaRk^AnGeL^

Recommended Posts

Γεια σε όλους!

Εχω τα εξής 2 πρόβληματα.

1ον προσπαθώ να ανοίξω τον υπολογιστή μου κ δεν ανοίγει με τίποτα.

Έκανα την βλακεία κ άλλαξα τροφοδοτικό ,ενώ δεν φαίνεται να φταίει αυτό τελικά.

Έβγαλα ενα ενα τα κομμάτια που ήταν πάνω στην μητρική κ πάλι τιποτα.

Άλλαξα τα καλώδια που συνδέουν το power button μήπως κ ήταν εκεί το πρόβλημα αλλα πάλι τίποτα.Δοκίμασα να βραχυκυκλώσω την μητρική τοποθετώντας ενα κατσαβίδι στα πίνς του power κ παρόλο που ακούγετε ο ήχος οτι πάει να δώσει ρεύμα πάλι τιποτα.

Τεσπα, εχω καταλήξει οτι τα χει παίξει η Motherboard, για αυτο κ σκέφτομαι να την αλλάξω.

Έχει κανεις καμια άλλη ιδέα-εξήγηση?

Το δεύτερο πρόβλημα είναι οτι δεν θυμάμαι καν τι επεξεργαστή έχω επάνω,και δεν μπορώ να τον αναγνωρίσω εξωτερικά με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πάω σε ενα κατάστημα και να πω δώστε μου μια μητρική για τον τάδε επεξεργαστή, επομένως θα μπορούσε κάποιος να μου υποδείξει μια αντίστοιχη motherboard με αυτήν που είχα πρίν με τα ίδια χαρακτηριστικά έτσι ώστε να μην έχω σίγουρα πρόβλημα με τσυμβατότητα του επεξεργαστή?

(Δεν θέλω να πάρω πάλι την ίδια, διάβασα οτι εχουν βγει αρκετες ελλατωματικές)

Η motherboard που έχω επάνω είναι η ConRoe1333-DVI/H της AsRock http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE1333-DVI/H ορίστε και σύνδεσμος για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

προφανώς ψάχνεις μια μητρική socket 775. παρ'όλα αυτά αν θες να μάθεις τι επεξεργαστή έχεις μπορείς να τρέξεις αυτό το πρόγραμμα και θα σου δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Φίλε grigas ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, δηλαδή θα ζητήσω μια μητρική socket 775? και δεν θα χω πρόβλημα?

Τώρα για το πρόγραμμα που μου δίνεις,αφου δεν ανοίγει κάν!ο υπολογιστής πως θα το χρησιμοποιήσω?

Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα.

Μήπως θυμάσαι οτιδήποτε άλλο σχετικό με τον επεξεργαστή σου ;

π.χ. αν είναι διπύρηνος, συχνότητα λειτουργίας ;

Ίσως κάποια επιπλέον στοιχεία βοηθήσουν στο να σιγουρευτούμε περισσότερο.

βασικα για να εισαι σιγουρος τσεκαρε ολα τα πραγματα...μνημες ψπθ και μητρικη...Ολα παιζουν.συνηθως οταν δεν ανοιγει ειναι η μητρικη η τροφοδοτικο αλλα ποτε δεν ξερεις...μην αλλαξεις τσαμπα μητρικη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.