lifO Μάϊος 27, 2009 Author #41 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 Εχει ιδεα κανεις που στην ευχη μπορει να δει καποιος για το input lag της tv? amartole εσυ λες οτι θα παιζει απροβληματιστα?γιατι το αλλο προβλημα ειναι οτι οταν λεω για games δεν εννοω κανα wow η κανα lineage που ενταξει εκει δεν θα κανει και τοσο μπαμ..Αλλα λεω για κανα call of duty 4 και 5 που εκει θελεις και γραφικα και αν κολλας βρασε μας και παλι δεν ξερω αν στη Philips την συγκεκριμενη υπαρχει το game mode που λενε και καλα οτι βγαζει καποια φιλτρα και μειωνει το input lag. Εκτος των αλλων δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο θα παιζει ρολο και η καρτα γραφικων καθως παιζω με μια 9500GT 512. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 27, 2009 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 Σε 1900x1080 ξεχνα το παιχνίδι με την καρτα που εχεις...Για το lag μονο απο reviews θα το δεις στο internet δεν υπαρχει αλλος τροπος να το μαθεις :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lifO Μάϊος 27, 2009 Author #43 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 Σε 1900x1080 ξεχνα το παιχνίδι με την καρτα που εχεις...Για το lag μονο απο reviews θα το δεις στο internet δεν υπαρχει αλλος τροπος να το μαθεις :flower: Κατσε ρε SirDiman αυτη την στιγμη παιζω call of duty 4 και 5 στα 1920x1200 στην Samsung Τ260HD την πατατα που πηρα!Γιατι να μην παιζει?και παλι μπορω να της τραβήξω κανα overclock να την λιωσω. Οπα λαθος εγραψα 9500GT ενω έχω 9600GT 512 αλλα ενταξει σιγα τις διαφορες. Δεν είμαι σιγουρος αν θα παίζει καργα ρόλο αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 27, 2009 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 Ε πως 9500 sucks :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάϊος 27, 2009 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 Παλεύω να βρώ τι πάνελ έχει η 26lg3050 που έχω και δεν βγάζω καμία άκρη ξέρει κανείσ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Μάϊος 27, 2009 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 τα 30ms δεν ειναι αμελητεα τιμη για input lag ειναι τεραστια...απο την αλλη 200msδεν εχω ακουσει/διαβασει ποτε ποια τv εχει και εσυ που το ειδες?? για το input lag ευθυνεται το ιδιο το panel και σιγουρα οχι το tvtuner και τα εσωτερικα κυκλωματα επεξεργασιας σηματος γιατι αν εφταιγαν αυτα input lag θα ειχανε μονο οι τηλεορασεις αλλα ελα που εχουνε και τα απλα monitor που δεν εχουνε καμια σχεση με τv-tuner. Απο την αλλη αρχισανε ηδη να κυκλοφορουνε monitors με ενσωματομενο tv tuner που εχουνε μηδενικο ή εστω μικροτερο input lag απο σκετα monitors..αρα για το input lag ευθυνεται αποκλειστηκα το ιδιο το panel και στο κατα ποσο εχει προσεχθει απο τον κατασκευαστη και σιγουρα δεν εχει να κανει αν μιλαμε για τv,monitor ή και τα 2 μαζι1) Εχω δει σε Philips 230ms input lag με ολα τα συστηματα ενεργοποιημενα.2) Εισαι πολυ λαθος στο που οφειλεται το input lag. Το ειδος panel εχει μια σημασια αλλα πολυ μικρη, μιλαμε για διαφορες 5-10ms. Αποκει και περα το input lag δεν οφειλεται στο tv tuner το οποιο στην τελικη δε χρησιμοποιειται οταν δινεις σημα απο PC. Οφειλεται σε ολα τα pixelplus Και αλλες τετοιες παπαριες κυκλωματα που εχουν οι lcd-tv για να "βελτιωνουν" τα κακα σηματα. Αν μπορεις ολα αυτα να τα απενεργοποιησεις (δε τα χρειαζεσαι αλλωστε για χρηση Monitor) τοτε γινεται αρκετα καλη η κατασταση και αυτο συνηθως κανει το game mode. Τρανο παραδειγμα του οτι δεν εχει να κανει με το Panel ειναι οι sony και samsung HDTVs. Οι sony εχουν απο τα μικροτερα δυνατα input lags, ενω χρησιμοποιουν panels που αγοραζουν απο την samsung...3) 30ms δεν ειναι πολυ μεγαλη τιμη για το μεσο χρηστη. Προφανως ολοι θα θελαμε 0ms αλλα δεν ειανι εφικτο. Τα τυπικα TFT monitors (σε σχεση με CRT) εχουν γυρω στα 15ms και σχεδον κανεις δε καταλαβαινει τη διαφορα...Αν μια TV εχει 30ms σε σχεση με CRT εγω υπερευχαριστημενος θα ημουνα.Lifo, για να μαθεις για το input lag πρεπει να ψαξεις σε sites με (σοβαρα) reviews τηλεορασεων. Πχ http://www.hdtvtest.co.uk/ Αλλα μιας και εισαι περιορισμενος στο Πλαισιο και δνε εχει και πολλες επιλογες, και επειδη το input lag ειναι εν αθεμα που παιζει μεγαλο ρολο και ποσο ενοχλει τον καθενα (ειναι σαν το response time εν μερει....αλλος μπορει να βλεπει τρελο ghosting και σε αλλον να φαινεται μια χαρα...) πηγαινε στο Πλαισιο και ρωτα σε πιο καταστημα την εχουν τη Philips σε επειδηξη, και πηγαινε εκει με ενα laptop και ζητα να το συνδεσεις....και κρινε μονος σου! (εχωντας υποψην σου και τα περι game mode που μπορεις να πειραξεις επιτοπου...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lifO Μάϊος 27, 2009 Author #47 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 1) Εχω δει σε Philips 230ms input lag με ολα τα συστηματα ενεργοποιημενα.2) Εισαι πολυ λαθος στο που οφειλεται το input lag. Το ειδος panel εχει μια σημασια αλλα πολυ μικρη, μιλαμε για διαφορες 5-10ms. Αποκει και περα το input lag δεν οφειλεται στο tv tuner το οποιο στην τελικη δε χρησιμοποιειται οταν δινεις σημα απο PC. Οφειλεται σε ολα τα pixelplus Και αλλες τετοιες παπαριες κυκλωματα που εχουν οι lcd-tv για να "βελτιωνουν" τα κακα σηματα. Αν μπορεις ολα αυτα να τα απενεργοποιησεις (δε τα χρειαζεσαι αλλωστε για χρηση Monitor) τοτε γινεται αρκετα καλη η κατασταση και αυτο συνηθως κανει το game mode. Τρανο παραδειγμα του οτι δεν εχει να κανει με το Panel ειναι οι sony και samsung HDTVs. Οι sony εχουν απο τα μικροτερα δυνατα input lags, ενω χρησιμοποιουν panels που αγοραζουν απο την samsung...3) 30ms δεν ειναι πολυ μεγαλη τιμη για το μεσο χρηστη. Προφανως ολοι θα θελαμε 0ms αλλα δεν ειανι εφικτο. Τα τυπικα TFT monitors (σε σχεση με CRT) εχουν γυρω στα 15ms και σχεδον κανεις δε καταλαβαινει τη διαφορα...Αν μια TV εχει 30ms σε σχεση με CRT εγω υπερευχαριστημενος θα ημουνα.Lifo, για να μαθεις για το input lag πρεπει να ψαξεις σε sites με (σοβαρα) reviews τηλεορασεων. Πχ http://www.hdtvtest.co.uk/ Αλλα μιας και εισαι περιορισμενος στο Πλαισιο και δνε εχει και πολλες επιλογες, και επειδη το input lag ειναι εν αθεμα που παιζει μεγαλο ρολο και ποσο ενοχλει τον καθενα (ειναι σαν το response time εν μερει....αλλος μπορει να βλεπει τρελο ghosting και σε αλλον να φαινεται μια χαρα...) πηγαινε στο Πλαισιο και ρωτα σε πιο καταστημα την εχουν τη Philips σε επειδηξη, και πηγαινε εκει με ενα laptop και ζητα να το συνδεσεις....και κρινε μονος σου! (εχωντας υποψην σου και τα περι game mode που μπορεις να πειραξεις επιτοπου...)Εχω ξενερωσει γιατι δεν μπορω να βρω και λιγο μικροτερη της προκοπης..Το πιο πιθανο ειναι να κανω την πατεντα με το laptop!Καπου ομως ξανασυζητησα για την συγκεκριμενη philips και μου ειπαν οτι δεν εχει S-IPS οπως και ολα τα μοντελα 5ΧΧΧ τα 7ΧΧΧ και πανω εχουν δηλαδη ανεβαινουμε στο 1000αρικο το οποιο και δεν διαθετω...Ενας αλλος τυπος μου ειπε για οτι οι Sony παιζουν καλα για pc και μια αλλη samsung η http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1238191&ref=bestprice τωρα επειδη ειναι σιγουρο οτι εχω φρικαρει σκεφτομαι μηπως τσεκαρω την LG στην αντιστοιχη κατηγορια με την πατατα που πηρα την http://hellas.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=040107&categoryId=040107&parentId=0401&modelCodeDisplay=M2794DP&model=6#μηπως και καλα παιζει το μαυρο καλυτερα και τα χρωματα επισης λογο μεγαλυτερης αντιθεσης και απο οτι εχω ακουσει παλι η LG εχει καλυτερα ΤΝ panels.( αλλα εμφανισιακα ειναι και λιγο απαισια..).. κουλο μου φαινεται αλλα κουβεντα να γινεται... Ακομα χαζευοντας βρήκα ενδιαφέρουσα και αυτην την Sony με USB και RJ45 επανω (το οποιο δεν μπορω να καταλαβω με τη τροπο μπορει καποιος να το χρησιμοποιησει..streaming??) ειναι αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1231839&Manufacturer=Sony&category=69980053&catalog=19&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE652B599D02A2B3BDEE2431E8B802E0F5F3E86FD18C1C1F014475D6A893541115404059EA60946762862B70AE4E223C767819BEA296DC37B7CBE9A0C28EA879243CA5A337379CD81C1810B468C342CB7D11505B16B9926E7F5D84A7CFE7114680CA3B838D3E5A32F1DA03347F4E360E26F75A4BC090FF63F4Ευχαριστω παντως πολυ παιδια που βοηθατε στο ολο θεμα καθως απο σχεδον πουθενα αλλου δεν ειχα τετοια ανταποκριση και καθως ειμαι και λιγο κομπλεξικος δυσκολευομαι να βρω το τελιο και σε καλη τιμή! :to_pick_ones_nose3:Α και blinky το χαζεψα το site αλλα πολυ χαος και ασχολειται πιο πολυ με 40 και πανω ιντσες!χιλια ευχαριστω παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.