NooDle Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2009 όπως λεει ο τιτλος έχει θέμα την συγκεκριμένη ψυκτρα. Γιατί ρε παιδιά δεν με τρέλανε?Την έβαλα σήμερα συνάντησα κάποιες δυσκολίες με το κουτί της υπογραφής Πχ έβρισκε η πλα'ι'νή ψύκτρα του κουτιού πάνω στην βίδα απο το heatpipe !! τεσπα την εβγαλα την ψύκτρα απο έξω Αλλα αυτό που με καίει είναι οι θερμοκρασίες 43-44-45-47 βαθμούς τώρα την ώρα που μιλάμε ειναι φυσιλογικό? ολη την ώρα έτσι παιζουν.Σε φουλ λοαντ έχω 63. το pc τρέχει στα 3.8ghz με ταση +100m.v κατι τέτοιο λεει στις dfi δεν θυμάμαι τώρα.. ΥΓ χρησημοποιήθηκε πάστα artic silver 5 .
p_under Μάϊος 7, 2009 #2 Μάϊος 7, 2009 η παστα λεει πως θελει περιπου 200 ωρες για να ενεργοποιηθει πληρως.εχει πατησει καλα η ψυκτρα?ποση παστα εβαλες?
NooDle Μάϊος 7, 2009 Author #3 Μάϊος 7, 2009 η παστα λεει πως θελει περιπου 200 ωρες για να ενεργοποιηθει πληρως.εχει πατησει καλα η ψυκτρα?ποση παστα εβαλες?Αυτό δεν το ήξερα..Έχω βάλει κυκλικά στον cpu αλλά οχι σε όλη την επιφάνεια του μετά την άπλωσα με το δάχτυλο μέχρι να κάνει ενα λεπτό φιλμ..δεν νομίζω να μου ξέφυγε..
NooDle Μάϊος 7, 2009 Author #5 Μάϊος 7, 2009 ποση εβαλες ?πχ δυο μικρες σταγονες?παραπάνω.αύριο ξήλωμα να την στήσω αλλιώς μπας και βάλω και το cooler μεσα πάλι με λιγότερη πάστα και θα πω τι αποτελέσματα έχω .
NooDle Μάϊος 7, 2009 Author #7 Μάϊος 7, 2009 ναι ξανα προσπαθησε.λοιπον τρεχω στα 4.0ghz 58 βαθμούς ενώ ειμαι στον μοτζιλα!!!!!!!!!και 70 σε full load ...
Jerry007 Μάϊος 7, 2009 #9 Μάϊος 7, 2009 Η ψύχτρα βιδωνεται απο κάτω για έξτρα πίεση,δεν είναι φυσιολογικό να μην πατάει καλά καθώς είναι πολύ καλά lapαρισμένη. Τώρα δεν νομίζω να είναι χαλαρές οι βίδες.....
NooDle Μάϊος 7, 2009 Author #10 Μάϊος 7, 2009 Η ψύχτρα βιδωνεται απο κάτω για έξτρα πίεση,δεν είναι φυσιολογικό να μην πατάει καλά καθώς είναι πολύ καλά lapαρισμένη.Τώρα δεν νομίζω να είναι χαλαρές οι βίδες..... οχι μια χαρα πατάει έβγαλα το πλα'ι'νό κουλερ και την ώρα που σας είπα τις παραπάνω θερμοκρασίες έτρεχε απο πίσω ορθος....... Τώρα έχω σε idle 48 βαθμους και full load 68. Πάντως αφου έβγαλα το πλα'ι'νο κουλερ δεν ξέρω γιατί αλλα αλλάξαν τα πράγματα και επίσης αλλαξα και την θέση του ανεμηστήρα τον είχα απο την μεριά που ειναι το πανελ πίσω γιατι δεν χωρούσε απο μπροστά ή τουλαχιστον ετσι νόμιζα. Τον έβαλα απο μπροστά και βελτιώθηκε η κατάσταση. thnx all
NooDle Μάϊος 12, 2009 Author #11 Μάϊος 12, 2009 Και να με πάλι!!!Ρε γμτ τον έχω στα 4.0 ghz με 1.32 volt και έχω 48 με 50 βαθμους idle μου φάνηκε πολύ και τον έριξα στα 3.6 με 1.2 volt και παλι την ίδια θερμοκρασία τα φώτα σας θα τρελαθώ!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.