Hydra Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2009 Λοιπον εχω στον Η/Υ μου δυο σκλρηρους των 500Gb ο καθενας. Στον πρωτο ειχα εγκαταστησει τα Windows Vista Home GR πριν κανα χρονο Φετος που αγορασα και αλλον εναν πιο γρηγορο εκανα εκει εγκατασταση τα Windows παλι με το ιδιο κλειδι. Οταν πριν 3-4 μερες μου ζητησε ενεργοποιηση των Windows λογω αναβαθμισης και πηγα να βαλω το κλειδι (στον καινουριο δισκο) συνειδητοποιησα οτι καποιος μου το ειχε κλεψει!!! Ετσι λοιπον εβαλα ενα αλλο κλειδι ενος γνωστου που αλλαξε σε XP. Το ερωτημα μου τωρα ειναι θα με αφησει να βγαλω τα Windows απο τον παλιο δισκο η οχι?Αν με αφησει θα εχω κανενα προβλημα με τα Vista σε αυτον τον σκληρο(που παρεπιπτοντως αλλαξα κλειδι)??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 6, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2009 Πως σου εκλεψαν το key? Δοκιμασες ενεργοποιηση μεσω τηλεφωνου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 6, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2009 Δοκιμασα τιποτα,Δεν ξερω πως μου το κλεψαν,πραγματικα απιστευτο!!!Τελοσπαντων αυτο το μπαλωσα,τωρα δεν ξερω αμα κανω διαγραφη απο τον αλλο σκληρο μην εχω κανα προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos53 Μάϊος 6, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2009 Εχω κανει τελευταια 8 φορες format (δεν ειχα δουλεια) και ποτε μα ποτε δεν μπορουσα να ενεργοποιησω τα vista μεσω internet αλλα μεσω τηλεφωνου οκ.Ξανατσεκαρε το τηλεφωνο ειναι δοκιμασμενη λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 6, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2009 Το τσεκαρα πολλες φορες αλλα τιποτα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 6, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2009 Αν έχεις αλλάξει μόνο δίσκο και δεν έχεις κάνει άλλη αλλαγή στο σύστημα η ενεργοποίηση γίνεται μια χαρα. Εδώ εγώ άλλαξα μητρική-επεξεργαστή-μνήμη και η ενεργοποίηση μου δούλεψε μία χαρά. Μήπως παρέλειψες τίποτα από την ιστορία σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάϊος 6, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2009 Και όλο το PC να αλλάξεις, και πάλι γιατί να έχεις πρόβλημα με ενεργοποίηση?Εκτός αν έχεις έκδοση DSP, ή τέλος πάντων αυτές που είναι με τα έτοιμα PC...Εγώ έχω αλλάξει 2 φορές σύστημα και πάντα μια χαρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 6, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2009 @astrolabos : οχι δεν καταλαβες,ειχα τα Vista σε εναν απο τους 2 δισκους,πριν λιγους μηνες αγορασα αλλον εναν και τα εκανα και εκει με το ιδιο κλειδι(σε αυτα δουλευω τωρα) γιατι ειναι πιο γρηγορος ,προσφατα αλλαξα μητρικη-καρτα γραφικων-μνημες-τροφοδοτικο-επεξεργαστη και μου ζητησε ενεργοποιηση στον καινουριο δισκο,ομως το κλειδι δεν επιανε (ουτε με τηλ. που δοκιμασα) και ετσι χρησιμοποιησα ενος γνωστου,τωρα ομως θελω να διαγραψω τα Windows απο τον παλιο δισκο και δεν ξερω αν θα με αφησει η αν με αφησει μηπως μου προκυψει κανα προβλημα,εξ'αλλου εχω αλλο κλειδι(του γνωστου μου) στο νεο δισκο.. . τι λετε?@mech5107 : DSP εχω!!! ( ΟEM ) γιατι τι διαφορα εχουν εκτος απο την τιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 6, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2009 στα dsp αμα αλλαξεις μητρικη θες καινουργιο key. το προβλημα ποιο ειναι ακριβως δε καταλαβαινω...εχεις 2 δισκους με 2 λειτουργικα -!-, μπες απ το καινουργιο και κανε φορματ το παλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 6, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2009 To θεμα ειναι πως εχω πραματα στον παλιο που δεν θελω να χασω,και να καθομαι να μεταφερω δεδομενα της ταξης των 200gb απο τον παλιο στον καινουριο και μετα το φορματ απο τον καινουριο στον παλιο δεν παιζει με τιποτα!!!:X::X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 6, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2009 :S τοτε γιατι πηρες καινουργιο , γρηγοροτερο δισκο και του περασες και λειτουργικο; προγραμματα-παιχνιδια τα ξαναβρισκεις, τα αλλα καντα μια αντιγραφη...δεν ξερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 6, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2009 Πηρα γιατι ο παλιος ηταν παρα πολυ αργος 8mb ram cache και εκανε εναν αιωνα και επειδη δεν ηθελα να χασω τα τοτε δεδομενα δεν τον εκανα φορματ και πηρα εναν γρηγοροτερο με 32mb και περασα και εκει τα Windows,ναι τα παιχνιδια τα εχω σβησει ολα απο εκει,ταινιες(αυτες τις βγαζω και σε dvd),μουσικη πολλη και εικονες που θα κανει χρονια η αντιγραφη xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 6, 2009 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2009 Δεν ειναι αυτό το θέμα. Πάρε τηλέφωνο την Microsoft. Οι υπάλληλοι ειναι πολύ ευγενικοί και θα σε βοηθήσουν με το πρόβλημά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.