ReaperX Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2009 Χτες το βράδυ ξαφνικά τη βάρεσε στον firefox και είπε να τα βάψει σκούρα...Ξαφνικά σε πολλά sites (και στο lab)οι γραμματοσειρές έγιναν bold. Δοκίμασα IE και εκεί είναι οκ.Ψάχνοντας στο νετ,βρήκα πολλούς με αυτό το πρόβλημα το οποίο και είναι bug. Δοκίμασα αντικαθιστόντας κάποια όπως πρότειναν αρκετοί αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος??Κάποια λύση?? Και ένα screenshot...
Κοπρίτης Μάϊος 6, 2009 #2 Μάϊος 6, 2009 Χτες το βράδυ ξαφνικά τη βάρεσε στον firefox και είπε να τα βάψει σκούρα...Ξαφνικά σε πολλά sites (και στο lab)οι γραμματοσειρές έγιναν bold.Δοκίμασα IE και εκεί είναι οκ.Ψάχνοντας στο νετ,βρήκα πολλούς με αυτό το πρόβλημα το οποίο και είναι bug.Δοκίμασα αντικαθιστόντας κάποια όπως πρότειναν αρκετοί αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος??Κάποια λύση??Και ένα screenshot...το χα παθει κι εγω και ηταν οντως πολυ εκνευριστικοδοκιμασα reset στο fonts folderεπανεγκατασταση του φιφη και διαφορα αλλα αλλα ματαια...απλα το υπεμεινα μεχρι την λυτρωτικη στιγμη του formatκι εστι ποτε δεν καταλαβα απο τι προκληθηκε...
ReaperX Μάϊος 6, 2009 Author #3 Μάϊος 6, 2009 το χα παθει κι εγω και ηταν οντως πολυ εκνευριστικοδοκιμασα reset στο fonts folder επανεγκατασταση του φιφη και διαφορα αλλα αλλα ματαια... απλα το υπεμεινα μεχρι την λυτρωτικη στιγμη του format κι εστι ποτε δεν καταλαβα απο τι προκληθηκε... Δυστυχώς δεν βλέπω να βγάζω κι εγώ άκρη και μου χει σπάσει τα νεύρα!! Format...
hondo1 Μάϊος 6, 2009 #4 Μάϊος 6, 2009 πας στα fonts και τα κανεις restore defaults..τι windows εχεις?
ReaperX Μάϊος 6, 2009 Author #5 Μάϊος 6, 2009 :jump: Έφτιαξεεε!!!! Πέρασα τα Verdana fonts και έφτιαξε!!! Ουφ,πάλι καλά να βρω τη ψυχική μου γαλήνη πάλι... Btw για όποιον ίσως συναντήσει το ίδιο prob σε Vista... Πάμε cmd και γράφουμε cd %windir%\fonts move verdana.ttf "%userprofile%\desktop" exit Βγάζει τα font στο desktop και μετά δεξί κλικ και install.
Κοπρίτης Μάϊος 6, 2009 #6 Μάϊος 6, 2009 :jump:Έφτιαξεεε!!!! Πέρασα τα Verdana fonts και έφτιαξε!!! Ουφ,πάλι καλά να βρω τη ψυχική μου γαλήνη πάλι... Btw για όποιον ίσως συναντήσει το ίδιο prob σε Vista... Πάμε cmd και γράφουμε cd %windir%\fonts move verdana.ttf "%userprofile%\desktop" exit Βγάζει τα font στο desktop και μετά δεξί κλικ και install. Πολυ καλο αυτο...:clap: κριμα μονο που το μαθαινω καμποσους μηνες μετα...
neuromancer Μάϊος 6, 2009 #7 Μάϊος 6, 2009 Για font-οδουλειές προτείνω το Printer's Apprentice. Βάζεις-βγάζεις fonts on-the-fly. Χρήσιμο αν photoshopιάζεται με πολλά fonts και δεν θέλετε να φορτώνετε μόνιμα πολλές γραμματοσειρές.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.