Jump to content

Ubuntu 9.04 Live DVD greek ?

nkoumo

Recommended Posts

Παιδια, ειμαι ασχετος με linux αλλα θελω να δοκιμασω τα ubuntu. Υπαρχει εκδοση bootable Greek Ubuntu 9.04 live dvd ?? (οχι cd) . Kai an nai ειναι τυπου Ultimate? Μηπως ειναι η εκδοση Ubuntu Jaunty Jackalope 9.04 ?

φιλε μου τα ubuntu και γενικά το linux έχει μια διαφορετική φιλοσοφία, δεν δουλεύει ακριβώς με το μοντέλο home-pro-ulti klp της microsoft, υπάρχει μια standar έκδοση και από εκεί και πέρα επιλεγεις τι θέλεις να εγκαταστήσεις, κυκλοφορούν παρα πολλές "μονταρισμένες" εκδόσεις αλλα δεν υπάρχει λόγος να επιλέξεις κάποια από αυτή, δοκίμασε την standar και δες αν σε βολεύει http://www.ubuntu.com/getubuntu/download. Γιατί όχι cd ? Δεν κατάλαβα

και κάτι ακόμα, δεν υπάρχουν εκδόσεις βασισμένες σε γλώσσες σαν τα χρ/vista με το που bootareis απλά επιλεγεις ελληνικά

Βάλε το Live CD, διάλεξε Ελληνικά στην αρχή και παίξε. Δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω :)

Αν θέλεις πιο πολλά fancy πράγματα διάλεξε το Kubuntu, αρκεί να μην έχεις παλιό PC. Αν επιλέξεις να το εγκαταστήσεις, θα έχεις κι άλλα πολλά μπλιμπλίκια να περάσεις.

Εγώ εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ ubuntu linux...

Όταν βγήκε η έκδοση 9.04 την εγκατέστησα αλλά δεν είναι τόσο καλή.

Έχει πολλά σημαντικά προβλήματα. Επίσης έχει κάποια πολύ καινούρια προγράμματα που δεν θεωρώ οτι είναι stable ακόμη και μπορούν να σου δημιουργήσουν και προβλήματα!

Δεν τα έχω βάλει για πολύ διάστημα τα 9.04 και γι' αυτό δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά!

Πάντως γύρισα στα 8.10.

Σου προτείνω να βάλεις την 8.10 και να την κρατήσεις αν σου αρέσει μέχρι να βγει η επόμενη έκδοση:D

Η πιο stable έκδοση λένε οτι είναι η 8.04, αλλά εμένα μου φαίνεται και οτι η 8.10 είναι κι αυτή πάρα πολύ καλή!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.