palavomaras Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2009 Καλησπέρα θα μπορούσατε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε λέγοντάς μου ενα καλό GPS software για το 5800??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάϊος 5, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Καλημέρα! Απ' όσο γνωρίζω δουλεύει σωστά το Garmin Mobile XT 5.00.30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 5, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Το Garmin XT και το Sygic GPS Navigator. Προσωπικά προτιμώ το Garmin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
palavomaras Μάϊος 5, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Καλημέρα δοκίμασα το garmin βρηκα κατευθείαν την εκδοση 5.00.40 και την πέρασα(πέρασα κατευθείαν τους φακέλους στην memory card) αλλα μου ζητάει κάποιο κωδικό για να το ξεκλειδώσω!!!Γνωρίζετε τι πρεπει να κάνω και ακόμη καλύτερα πώς να το κάνω???Ευχαριστώ πολύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 5, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Καλημέρα δοκίμασα το garmin βρηκα κατευθείαν την εκδοση 5.00.40 και την πέρασα(πέρασα κατευθείαν τους φακέλους στην memory card) αλλα μου ζητάει κάποιο κωδικό για να το ξεκλειδώσω!!!Γνωρίζετε τι πρεπει να κάνω και ακόμη καλύτερα πώς να το κάνω???Ευχαριστώ πολύ!!! Αν είναι εμπορική εφαρμογή και όχι freeware, θα πρέπει να την αγοράσεις υποθέτω. Αν ψάχνεις σπάσιμο, είσαι σε λάθος φόρουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr3as Μάϊος 11, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2009 Υπάρχει και το Destinator για Symbian συσκευές.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.