Fireman1234 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2009 Εχει εξαφανιστεί το Quick Launch από το taskbar μου και δεν μπορώ να το επαναφέρω. Προσπάθησα με δεξί κλικ στο taskbar->Properties και επέλεξα το Show Quick Launch και από το toolbars και τίποτα. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Μάϊος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 Μήπως δεν έχεις τίποτα μέσα στο Quick Launch?Εμένα σε xp professional είναι στον παρακάτω φάκελοC:\Documents and Settings\user\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launchρίξε μια ματιά μπας και είναι άδειος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Μάϊος 4, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 Tα windows vista έχω εγώ. Έριξα μια ματιά τώρα με το search και βρήκα 3 φακέλους. Στον ένα υπήρχαν το show desktop και το window switcher και στους άλλους 2 τίποτα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 5, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 C:\Users\XXXXXX*\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick LaunchΜπες εδω και αν δεν υπαρχει φτιαξε φακελο.ωπου ΧΧΧ* ειναι το username σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Μάϊος 5, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Έχω βρεί το συγκεκριμένο φάκελο και ήταν κενός. Έχω εισάγει σ' αυτόν τις συντομεύσεις που θέλω αλλά πάλι δεν μπαίνει στο taskbar Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Μάϊος 5, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Αν εχεις κανα προγραμματακι οπως το tuneup utilities μπορεις να κανεις repair απ αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Μάϊος 6, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2009 Το έχω δοκιμάσει και αυτό φίλε lunatic89 αλλά τόιποτα πάλι. Περίεργο δεν είναι αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.