PolomanGR Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2009 Εχω παραγγειλει απο το ιντερνετ το ποντικι "MICROSOFT SIDEWINDER MOUSE DSP"Ενω στην παραγγελια αναφερει οτι θα παρω "MICROSOFT SIDEWINDER MOUSE OEM"Τι ακριβως ειναι το ενα και τι το αλλο;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Μάϊος 5, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 DSP Σε κουτί,retailΟΕΜ Χύμα και κανονικά πωλείται μόνο μαζί με pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Μάϊος 5, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Retail Σε κουτί,retailΟΕΜ Χύμα και κανονικά πωλείται μόνο μαζί με pcΝαι αλλα το e-shop ΟΕΜ λεει οτι μου στελνει...Ενω εγω παραγγειλα DSP...Βασικα αν δεν υπαρχει προβλημα στην συσκευη,και υπαρχει κανονινα εγγυηση,και ολα λειτουργουν οπως και στην retail,δεν εχω κανενα προβλημα να μουρθει σκετο το ποντικι χωρις κουτι κτλ...Απλα την διαφορα μεταξυ DSP κ ΟΕΜ θελω να μαθω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Μάϊος 5, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Ναι αλλα το e-shop ΟΕΜ λεει οτι μου στελνει...Ενω εγω παραγγειλα DSP...Βασικα αν δεν υπαρχει προβλημα στην συσκευη,και υπαρχει κανονινα εγγυηση,και ολα λειτουργουν οπως και στην retail,δεν εχω κανενα προβλημα να μουρθει σκετο το ποντικι χωρις κουτι κτλ...Απλα την διαφορα μεταξυ DSP κ ΟΕΜ θελω να μαθω..Σου είπα ποια είναι η διαφορά.Όσο αφορά την εγγύηση ρώτησέ τους για να είσαι σίγουρος.OEM hardware is hardware packaged for computer administrator and builder use. These products are normally plain boxed and often don't come with any instructions or references provided in retail packages. Technical support for such "OEM products" is usually the responsibility of the reseller, rather than of the manufacturer. OEM hardware is also called bulk hardware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 5, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 dSP είναι χωρίς συνοδευτικά drivers και τα λοιπά και συνήθως bulk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Μάϊος 5, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 dSP είναι χωρίς συνοδευτικά drivers και τα λοιπά και συνήθως bulkΩραια...και εγω αυτο ειχα κατα νου...και το πηρα ξεροντας οτι θα ειναι χωρις drivers κτλ.Στο σαιτ αναφερει 1 χρονο εγγυηση,οποτε ειμαι ενταξει και απο αυτο.Ομως το προβλημα ειναι οτι τωρα μου στελνουν προιον ΟΕΜ....Απο αυτα που διαβαζα καταλαβα οτι η μονη διαφορα μεταξυ τους ειναι οτι το ενα πουλιεται χωρις περιορισμο ενω το αλλο μονο σε πακετα υπολογιστων...Μπορει το καταστημα να μου πουλησει προιον ΟΕΜ ετσι..σκετο;;;Και αν ναι,χανω κατι σε συγκρισει με το DSP;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 5, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Τίποτα δεν χάνεις... ίδιο πράγμα με άλλη ονομασία είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Μάϊος 5, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Τίποτα δεν χάνεις... ίδιο πράγμα με άλλη ονομασία είναιΕυχαριστω φιλε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάϊος 5, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Και εγώ έχω αγοράσει από το e-shop ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι set της microsoft OEM 20 ευρώ φτηνότερα απότι να το έπαιρνα με την συσκευασία και το μονο που δεν μου δίναν ήταν το cd εγκατάστασης (μεγάλο κακό μου κάναν) Και την webcam μου OEM την πήρα και αυτή χωρίς cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.