harogeo Μάρτιος 26, 2012 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Σημερα θα γινει μια ακομα δοκιμη.Το κυριο προβλημα ξεκινα απο το γεγονος οτι κατα την εγκατασταση των win οταν ειμαι σε ahci αν και το setup τον βλεπει κανονικα τον δισκο δεν με αφηνει να κανω την εγκατασταση ουτε αφου περασω και τους rst drivers της intel.Οποτε σημερα θα δοκιμασω κατι που διαβασα και θα ενημερωσω..αν και το rma φαινετε η πιο λογικη λυση φοβαμαι μην εχω τα ιδια και με εναν αλλο σκληρο καθως πλεον οι περισσοτεροι εχουν sandforce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Μάρτιος 26, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Σημερα θα γινει μια ακομα δοκιμη.Το κυριο προβλημα ξεκινα απο το γεγονος οτι κατα την εγκατασταση των win οταν ειμαι σε ahci αν και το setup τον βλεπει κανονικα τον δισκο δεν με αφηνει να κανω την εγκατασταση ουτε αφου περασω και τους rst drivers της intel.Οποτε σημερα θα δοκιμασω κατι που διαβασα και θα ενημερωσω..αν και το rma φαινετε η πιο λογικη λυση φοβαμαι μην εχω τα ιδια και με εναν αλλο σκληρο καθως πλεον οι περισσοτεροι εχουν sandforce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 26, 2012 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Τι να πω δεν ξερω.Εγω ξανα εφαγα BSOD μολις.Και στα forum της intel δεν εχει πολλα παραπονα..οποτε θα ψαχτω με τπτ αλλο για αρχη.Απλα με τον αλλον intel (G2) δεν ειχα Stabillity Probs εδω και μηνες.Δοκιμασε και ενα Secure Erase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 26, 2012 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Τι να πω δεν ξερω.Εγω ξανα εφαγα BSOD μολις.Και στα forum της intel δεν εχει πολλα παραπονα..οποτε θα ψαχτω με τπτ αλλο για αρχη.Απλα με τον αλλον intel (G2) δεν ειχα Stabillity Probs εδω και μηνες.Δοκιμασε και ενα Secure Erase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Μάρτιος 26, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Εχει φαει και secure erase..Βασικα σκεφτομαι να παρω καποιον αλλο μη sandforce μπας και δω φως.Το απογευματακι που θα γυρισω σπιτι θε κανω καποια τελευταια τεστ και αν παλι παιζει προβλημα rma και αλλο σκληρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Μάρτιος 26, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Εχει φαει και secure erase..Βασικα σκεφτομαι να παρω καποιον αλλο μη sandforce μπας και δω φως.Το απογευματακι που θα γυρισω σπιτι θε κανω καποια τελευταια τεστ και αν παλι παιζει προβλημα rma και αλλο σκληρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 26, 2012 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 κοιτα για τον samsung 830. Ο καλυτερος απο οσους εχω δοκιμασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 26, 2012 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 κοιτα για τον samsung 830. Ο καλυτερος απο οσους εχω δοκιμασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 26, 2012 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Samsung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 26, 2012 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Samsung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Μάρτιος 26, 2012 Author #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 λοιπον προς το παρων βρεθηκε μια λυση.1)setup win και δημιουργια partition (κανει ενα μονο του 100ΜΒ περιπου)2)φορτωμα τους RST drivers3)restart4)ξανα setup και ολα οκ προς το παρων γιατι εξαλου ενα απο τα βασικα του προβληματα ηταν οτι δεν με αφηνε να κανω install οταν τον ειχα σε ahci mode.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Μάρτιος 26, 2012 Author #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 λοιπον προς το παρων βρεθηκε μια λυση.1)setup win και δημιουργια partition (κανει ενα μονο του 100ΜΒ περιπου)2)φορτωμα τους RST drivers3)restart4)ξανα setup και ολα οκ προς το παρων γιατι εξαλου ενα απο τα βασικα του προβληματα ηταν οτι δεν με αφηνε να κανω install οταν τον ειχα σε ahci mode.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 26, 2012 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Ανα τι διαστηματα ετρωγες BSOD?Επισης με το ξανα Setup τι εννοεις??εγω εβαλα το Power Saving στο high performance ...κανει Disable το LPM μην δεν εγινε σωστα με το reg tweak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 26, 2012 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Ανα τι διαστηματα ετρωγες BSOD?Επισης με το ξανα Setup τι εννοεις??εγω εβαλα το Power Saving στο high performance ...κανει Disable το LPM μην δεν εγινε σωστα με το reg tweak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Μάρτιος 27, 2012 Author #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Επρεπε να κανω partition τομ σκληρο πρωτα και μετα απο ρεσταρτ να ξεκινησω το setup.Παρολα αυτα το setup εκανε 3 ωρες και μετα απο 2 ρεσταρτ παλι bsod.Απο οτι πιστευω ειναι προβλημα gigabyte (intel sata controller) και του sandforce του agility.Οποτε rma και samsung σημερα.40€ ακριβοτερος μεν αλλα η δουλεια να γινει σωστα ελπιζω.Ο samsung δεν εχει sandforce ετσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Μάρτιος 27, 2012 Author #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Επρεπε να κανω partition τομ σκληρο πρωτα και μετα απο ρεσταρτ να ξεκινησω το setup.Παρολα αυτα το setup εκανε 3 ωρες και μετα απο 2 ρεσταρτ παλι bsod.Απο οτι πιστευω ειναι προβλημα gigabyte (intel sata controller) και του sandforce του agility.Οποτε rma και samsung σημερα.40€ ακριβοτερος μεν αλλα η δουλεια να γινει σωστα ελπιζω.Ο samsung δεν εχει sandforce ετσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 27, 2012 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 O Samsung 830 εχει Samsung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 27, 2012 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 O Samsung 830 εχει Samsung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondler Μάρτιος 28, 2012 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2012 Καλημερες..το συστημα αυτο ειναι δικο μου..μετα απο οτι προσπαθεια μπορει να φανταστει κανεις τελικα εφυγε ρμα ο σκληρος και λεω να παρω εναν samsung..Η πιο πιθανη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι καποιο conflict μεταξυ sandforce+firmware ssd με τον ελενκτη intel της μητρικης..Μολις γινει η αλλαγη με τον νεο σκληρο θα ενημερωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondler Μάρτιος 28, 2012 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2012 Καλημερες..το συστημα αυτο ειναι δικο μου..μετα απο οτι προσπαθεια μπορει να φανταστει κανεις τελικα εφυγε ρμα ο σκληρος και λεω να παρω εναν samsung..Η πιο πιθανη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι καποιο conflict μεταξυ sandforce+firmware ssd με τον ελενκτη intel της μητρικης..Μολις γινει η αλλαγη με τον νεο σκληρο θα ενημερωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.