jayfrog Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2009 παιδες θα μπω στο θεμα με την μια, γινεται να πουλαω διατροφες για χασιμου/βαλσιμου κιλων μεσω ιντερνετ?δν εχω πτυχιω απο διατροφολογεια , εχω υποβαθρω >7 χρονια σε αυτον τον τομεα, για αυτα που κανω και ξερω ειναι 100% αποτελεσματα, εφοσον τιριτε η διατροφη που βγαζω κατα 80% τουλαχιστοναν καποιος γνωριζει ας μου πει τι χριαζεται να ξερω,
geogeoland Μάϊος 4, 2009 #2 Μάϊος 4, 2009 Για να πουλήσεις, και όχι απλώς να δώσεις φιλικές συμβουλές σε forum/παρέα/γνωστούς, νομίζω θέλει σχετική άδεια, θέλει πτυχίο απο σχετική σχολή και... σωστή ορθογραφία.
jayfrog Μάϊος 4, 2009 Author #3 Μάϊος 4, 2009 Για να πουλήσεις, και όχι απλώς να δώσεις φιλικές συμβουλές σε forum/παρέα/γνωστούς, νομίζω θέλει σχετική άδεια, θέλει πτυχίο απο σχετική σχολή και... σωστή ορθογραφία. ναι και εγω αυτο ξερω εγω βασικα θελω να το κανω να ειναι επισημα συμβουλες αλλα να πουλαω τις διατροφες κατι τετοιο, ξερω εγω πως θα γινει? να πουλαω 100% σιγουρες συμβουλες? γιατι αυτοι οι ασχετοι που εχουνε πτυχιο αστα να πανε. η θα το θεσω ετσι: εχω την γνωση για να χασει καποιος κιλα ή να βαλει 100% standart μπορει αυτη η γνωση να πουλησει?
deninho Μάϊος 4, 2009 #4 Μάϊος 4, 2009 να βαλει 100% standart Αυτήν τη γνώση, την έχω κι εγώ. Για Ph.D πάω τώρα
jayfrog Μάϊος 4, 2009 Author #5 Μάϊος 4, 2009 Αυτήν τη γνώση, την έχω κι εγώ. Για Ph.D πάω τώρα axaxxaxaxaxaxa :bigsmile: εννοω για ποιοτικα κιλα
chrooooo Μάϊος 4, 2009 #6 Μάϊος 4, 2009 axaxxaxaxaxaxa :bigsmile:εννοω για ποιοτικα κιλακι εμεις ποιοτικα βαζουμε ,μονο τους καλυτερους γυρους
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.