παλαίμαχος Μάϊος 15, 2009 Author #21 Μάϊος 15, 2009 Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια εγκατάστασης ΧΡ (βασικά τα 2000 ήθελα αλλά δεν κατάφερα να τα βρω) θα δοκιμάσω τα Linux Ubuntu. Έχω μια μικρή εμπειρία με τα Linux και επιπλέον δεν κινδυνεύω από ιούς (καλά τα λέω?).Τον Η/Υ τον χρειάζομαι περισσότερο ως αποθήκη και για καμιά εργασία.
mariosalice Μάϊος 16, 2009 #22 Μάϊος 16, 2009 Έκανες καλή επιλογή κατά τη γνώμη μου Για εργασία το Ubuntu Linux είναι άψογο. Βασικά δεν χρειάζεσαι antivirus, αλλά το Avast είναι δωρεάν για προσωπική χρήση, το έχω δοκιμάσει σε Linux (όχι Ubuntu) και δουλεύει απροβλημάτιστα. Αν λοιπόν νιώθεις ανασφαλής χωρίς antivirus μπορείς να το βάλεις.
acer1660 Μάϊος 23, 2009 #23 Μάϊος 23, 2009 Γεια σας και καλό απόγευμα σε όλους!Έχω έναν Η/Υ(i440) με τα εξής χαρακτηριστικά CPU : Pentium II MMX 350MHz Hard Disk : 6 GB RAM : 460 MB Graphic : 64 MB Ποιο Λειτουργικό Σύστημα θα ήταν προτινόμενο και προτιμότερο να εγκαταστήσω?? Ευχαριστώ προκαταβολικά με το συγκεκριμενο συστημα η καλυτερη επιλογη νομιζω πως ειναι τα windows98 agp4x ειναι το interface της καρτας?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.